Sky Shadow (Titans Return, leader):


Amikor megláttuk az elsõ képeket leader Sky Shadow-ról, egybõl tudtuk, hogy küszöbön áll egy új Overlord kiadás is, és persze a Hasbro ismét beveti azt a taktikát, hogy az újrafestés elõbb jelenik meg, mint az a karakter, melynek igazából az öntvényt szánták. Ez a két alt móddal rendelkezõ figura klassikus értelemben nem értelmezhetõ Sky(Black) Shadow-ként, hiszen anno a G1-ben Thunderwing átfestéseként és újratervezéseként retender figuraként jött ki. És szerencsére itt sem csak átfestésrõl, hanem igen alapos áttervezésrõl beszélhetünk, a végeredmény pedig remekül sikerült.

Az alt mód tehát egy repülõ és egy tank. A színeket nagyon jól eltalálták, ez a fekete-vörös kombináció továbbra is nagyon ütõs. A fejmestert - Ominust - mindkét jármûven elhelyezhetjük. A G1-es Overlorddal ellentétben itt nem a térd alatti részébõl lesz a tank, hanem derékban felezünk. Az átalakulásból adódóan a tanksapka nem forgatható, viszont a tank tetejére rápattinthatjuk a repülõt, ha ehhez van kedvünk.

A robot mód nagyon jól sikerült. Hangulatos, stabil és remekül pózolható. A festése is rendkívül jól néz ki, a felületek pedig karakterhûek. A fegyvereket a kezeibe, vagy a karok oldalára is tehetjük. Van bázis módja is, mely Sky Shadow-ként nyilván elég mihaszna, majd vizsgáljuk akkor, ha Overlordhoz érünk.

Alt módok: 7/10
Alt módok festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 5/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 8/10

Box art:

Kombinálhatóak:

A 2011-es deluxe Sky Shadow-val:

Ominus:

G1 Overlorddal:

A 2011-es deluxe Sky Shadow-val:

Méretarány:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Titans Return headmaster bemutatók:

Vissza