Super Ginrai (Takara Legends, leader):


A Titans Return figuraszériát a Takara becsatornázta a Legends néven futó szériába, és ennek keretében ismét festésében és esetleg az öntvény tekintetében is eltérõ figurát kapunk. Általában csak a "Headmaster" kinézete más, azonban Powermaster Optimus --> Super Ginrai tekintetében a tervezõk ennél jóval tovább mentek. Az öntvényt számos ponton megváltoztatták, bokaizülettel fokozva a pózolhatóságot, G1-esebb karaktert adva a figurának és - mint utóbb kiderült - megteremtve a késõbb érkezõ Godbomberrel a kombinálhatóságot, így aki mindkettõt beszerzi, kombinálhat majd magának God Ginrai-t is.

A kamion mód esetében a fõ különbség az, hogy a Hasbro futurisztikus kinézete helyett a vontató eleje G1-es kinézetet kapott. Emellett a festésében van különbség, illetve nagyon ötletes, hogy az amúgy nem kicsi lábfejeket teljesen be lehet hátul hajtani a trailer alá, nem látszanak ki, mint a Hasbro verzió esetében (9. kép). Ultra Magnus fegyverei helyett teljesen új fegyvereket kapunk hozzá.

A robot módot két helyen alakították át lényegesen. Egyrészt új G1-es hangulatú mellkast kapott, másrészt új lábfejet, mely - bár kissé fura arányokkal bír - jól artikulálható. Ez utóbbinak köszönhetõen a figura kb 1 cm-rel magasabb is lett. A stabilitása rendben van, a pózolhatóságnak inkább a panelek szabnak határt, de a fizika határait nyilván nem lehet átlépni, mégis egy "dobozos" kamion alakul át teljes írtékû robottá úgy, hogy nem kell semmit leszedni róla. Érdekesség, hogy a headmaster fej önmagában is "faceplate"-es.

Alt mód: 9/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 9/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 8/10

Dobozban:

Box art:

Változatok:

Méretarány:

Arcok:

Alt móddal:

Hasbro és Takara:

Méretarány:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Titans Return headmaster bemutatók:

Eddigi Optimus Prime bemutatók:

 

Vissza