WebFazek Szendvics Szabó úr kendvenc vacsorája
Csukott szendvicsek
Májas töltött zsömle
Töltött kenyérszeletek
Tojásos szendvics
Aszpik készítése zselatinporból
Szardiniás extra szendvics
Rakott pirítós kenyérszelet
Amerikai rakott kenyér
Szendvicstorta
Pikáns szendvicstorta
Sajtos pirítós zöld fűszerekkel
Sajtfalatkák
Vendégváró falatok
Szabó úr kendvenc vacsorája
Töltött franciakenyér
Melegszendvicskrém
Tom burger mikróban.
Riburger mikróban.
Szendvics sütő nélkül
Vidéki szendvics
Egyszerű szendvicskrém (ja, olcsó is)
Melegen szendvics, hidegen saláta
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
vágott zsemle 2 db
csirkemellfilé 1 db
édes mustár, hagyma, sárgarépa, bors, vaj, majonéz, szerecsendió

Elkeszites
A zsemléket kettészeljük, és belső felüket grillen barnára pirítjuk. A csirkemellből két vastag szeletet formázunk, alaposan megszórjuk szerecsendióval, és forró vajban ropogós pirosra sütjük. A zsemlék alját megkenjük mustárral, megszórjuk reszelt hagymával és sárgarépával, ráfektetjük a húsokat, megborsozzuk, és végül ízlés szerint majonézzel ízesítjük. A szendvicseket kicsit összenyomjuk, majd kettészeljük, és banánturmixszal tálaljuk.

A receptet Csapi Levente küldte.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998