



















|
Hozzávalók:
25 dkg zsúrkenyér,
8 dkg vaj,
1 dkg szardellapaszta,
10 dkg szardínia,
2 db tojás,
2 dkg kapribogyó,
10 dkg vajkrém,
1 db fejes saláta,
5 dkg aszpik,
1/2 citrom
|
 |
A vajat összekeverjük a szardellapasztával, majd a kenyérre kenjük. A tojást megfőzzük, meghámozzuk. A szardíniát lapjával párhuzamosan, hosszában kettévágjuk. A megvajazott kenyérszeletekre helyezünk egy szelet szardíniát, díszítjük főtt tojáskarikákkal, hámozott citromkarikával, kapribogyóval, fejessaláta levéllel, körbefecskendezzük vajkrémmel. Temperált aszpikkal átfényezzük a főtt tojáskarikákat, citromkarikákat.
|
EXTERNET Web-Art Mûhely 1997-1998
|
|