WebFazek Szendvics Szardiniás extra szendvics
Csukott szendvicsek
Májas töltött zsömle
Töltött kenyérszeletek
Tojásos szendvics
Aszpik készítése zselatinporból
Szardiniás extra szendvics
Rakott pirítós kenyérszelet
Amerikai rakott kenyér
Szendvicstorta
Pikáns szendvicstorta
Sajtos pirítós zöld fűszerekkel
Sajtfalatkák
Vendégváró falatok
Szabó úr kendvenc vacsorája
Töltött franciakenyér
Melegszendvicskrém
Tom burger mikróban.
Riburger mikróban.
Szendvics sütő nélkül
Vidéki szendvics
Egyszerű szendvicskrém (ja, olcsó is)
Melegen szendvics, hidegen saláta
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
25 dkg zsúrkenyér,
8 dkg vaj,
1 dkg szardellapaszta,
10 dkg szardínia,
2 db tojás,
2 dkg kapribogyó,
10 dkg vajkrém,
1 db fejes saláta,
5 dkg aszpik,
1/2 citrom

Elkeszites
A vajat összekeverjük a szardellapasztával, majd a kenyérre kenjük. A tojást megfőzzük, meghámozzuk. A szardíniát lapjával párhuzamosan, hosszában kettévágjuk. A megvajazott kenyérszeletekre helyezünk egy szelet szardíniát, díszítjük főtt tojáskarikákkal, hámozott citromkarikával, kapribogyóval, fejessaláta levéllel, körbefecskendezzük vajkrémmel. Temperált aszpikkal átfényezzük a főtt tojáskarikákat, citromkarikákat.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998