WebFazek Szendvics Melegszendvicskrém
Csukott szendvicsek
Májas töltött zsömle
Töltött kenyérszeletek
Tojásos szendvics
Aszpik készítése zselatinporból
Szardiniás extra szendvics
Rakott pirítós kenyérszelet
Amerikai rakott kenyér
Szendvicstorta
Pikáns szendvicstorta
Sajtos pirítós zöld fűszerekkel
Sajtfalatkák
Vendégváró falatok
Szabó úr kendvenc vacsorája
Töltött franciakenyér
Melegszendvicskrém
Tom burger mikróban.
Riburger mikróban.
Szendvics sütő nélkül
Vidéki szendvics
Egyszerű szendvicskrém (ja, olcsó is)
Melegen szendvics, hidegen saláta
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
50 dkg párizsi
5 dkg vaj vagy margarin
3-4 db kemény tojás
2-3 dl tejföl
5 dkg reszelt sajt
mustár, só, bors, Piros Arany ízlés szerint

Elkeszites
A párizsit lereszeljük, a kemény tojásokat meghámozzuk és apró kockákra vágjuk, és az összes hozzávalót jól összekeverjük, úgy, hogy egyenletes massza kerekedjen belôle. A tejföl mennyiségével tudjuk szabályozni a sűrűségét (ne legyen túl híg), ezért annak egy részét célszerű a végére hagyni. A kész masszát kenyerekre kenjük, reszelt sajttal megszórjuk, és sütôben vagy szendvicsmékerben megsütjük. (Utóbbi esetben persze csukott szendvicset kell csinálni! Én a hagyományos megoldás híve vagyok.) Nagyon finom!!!

A receptet Abigél küldte.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998