WebFazek Szendvics Szendvics sütő nélkül
Csukott szendvicsek
Májas töltött zsömle
Töltött kenyérszeletek
Tojásos szendvics
Aszpik készítése zselatinporból
Szardiniás extra szendvics
Rakott pirítós kenyérszelet
Amerikai rakott kenyér
Szendvicstorta
Pikáns szendvicstorta
Sajtos pirítós zöld fűszerekkel
Sajtfalatkák
Vendégváró falatok
Szabó úr kendvenc vacsorája
Töltött franciakenyér
Melegszendvicskrém
Tom burger mikróban.
Riburger mikróban.
Szendvics sütő nélkül
Vidéki szendvics
Egyszerű szendvicskrém (ja, olcsó is)
Melegen szendvics, hidegen saláta
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
Kenyérszeletek (páros számú)
Serpenyő
Tányér
Nehezék
Vaj a sütéshez
Valaki aki megeszi

Elkeszites
Ez egy módszer arra az esetre, ha éhes vendégünket melegszendviccsel akarjuk etetni, de nincs szendvicssütőnk. Tehát. A serpenyőt kikenjük egy kevés vajjal, a kenyérszeleteket is megvajazzuk, ez utóbbit célszerű késsel. A szeletek közé elméletileg bármi ehetőt berakhatunk, ez pusztán egyéni fantázia kérdése. A serpenyőben elhelyezzük a szendvicset, amit leborítunk a tányérral. Lapos a legjobb, ezen ugyanis jól megáll a nehezék (pl. befőttes üveg vízzel töltve, kilós liszt, kézisúlyzó ...) Egészen kis lángon lassan megsütjük a szendvicset miközben tréfákkal és kedves anekdotákkal szórakoztatjuk az éhes vendéget. (Ez azért fontos, mert akkor nem néz minket bunkónak, hogy még szendvicssütőnk sincs...) A kész szendvicset ízlésesen tálaljuk és örömmel nézzük, ahogy a vendég megeszi. Jó főzést kíván,

A receptet Charles A. Anderson ötletgazda és Nógrádi László hálás tanítvány küldte.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998