Routerek

Cikk frissítve: 2019.12.23

Ebben a cikkben a routerek helyes beállításáról esik szó. Akár a jelszó helyes választásáról, hogyan szűkíthetjük le a feltörés esélyeit és milyen módon könnyíthetjük meg azt, hogy két router esetén is teljes lefedettséget tudjunk biztosítani. Ha két routert kell üzemeltetnünk akkor, hogy célszerű beállítani és összekötni ahhoz, hogy az eszközeink a legkisebb idő alatt csatlakozzanak, illetve szinte észrevétlen és automatikus legyen a váltás. Fontosnak tartom, hogy ha egy háztartásban van két router, akkor a kettő helyesen kommunikáljon egymással és a kettő közti váltás is minél gyorsabb történjen meg, hiszen ha átmegyünk egy másik helyiségbe ahova a fő routerünk már nem ad jelet, akkor ne kelljen várakoznunk arra, hogy eszközünk átcsatlakozzon a másik helyiségben elhelyezett Wi-fi routerhez.

Az ezekről a beállításokról szóló cikkeket külön oldalakon találod. Ez azért fontos, mert így könnyebb az egyes témákat szétválogatni egymástól, illetve sokkal könnyebb nektek is átlátni, hogy melyik leírás mihez tartozik, és mit takar.

Kapcsolódó témakörök:

Szerkesztő: Adminisztrátor

0
0

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>