Lenkey huszárok kötet - támogatókat keresünk

Posted By admin on 2009. július 15. szerda

Az aradi vértanúk kivégzésének 160. évfordulójára, 2009. október 6-ra kívánja megjelentetni az Aposztróf Kiadó T Ágoston László Lenkey huszárok című dokumentum kötetét.

A könyv Lenkey János honvéd tábornoknak / a Petőfi által is megénekelt Lenkey kapitány, aki elsőként hozta haza Galíciából huszárszázadát a forradalom védelmére/ és bátyjának, Lenkey Károly honvéd ezredesnek, a Tiszai Hadsereg hadosztály parancsnokának, a szabadságharc e két méltatlanul feledett főtisztjének és a történelmi Lenkey családnak állít emléket a feltárt dokumentumok hitelességével.

A dolog anyagi oldala, hogy 200 - 220 ezer forint támogatás szükséges a könyv kiadásához. Erről a kiadó természetesen legális számlát ad, s a támogatónak a 2. oldalon mond nyilvános köszönetet a szerző nevében.

A kiadó szándéknyilatkozatot kér, mely bejelenthető a 06-30-9314-283 telefonon Hetyei László ügyvezető igazgatónál, vagy a hetyei@aposztrof.hu e-mail címen.

A kb.220-240 oldalas könyv bolti ára 2500.- Ft körül lesz.
Nem gyűjtünk előfizetőket, csupán a vásárlási szándékot kellene bejelenteni a fenti módon, hogy a kiadó kalkulálni tudjon a példányszámmal. A kiadónál előjegyzett ( és a szerző által dedikált )példányok ára 2000 Ft körüli összeg lenne. Fizetés a könyv átvétele után.

A könyv témájához illeszkedő reklámot is szívesen fogad a kiadó támogatásként.

Amennyiben bármely szervezet,cég,egyesület,stb. meghívja a kiadót könyvbemutató tartására, szívesen eleget teszünk a meghívásnak.

Ha bármilyen módon segíteni tudna, előre is köszönöm.

Tisztelettel üdvözli:
T.Ágoston László

Leave a Reply