Dreadwind & Blackwing (Power of the Primes, deluxe):


A Power Of The Primes figuraszériából sajnos elég sok bemutatója kimaradt, valahogy beékelõdött ez a széria a Titnas Return és a FWC Siege közé, miközben pörgött a movie Studio Series is. Pedig van mit pótolni a kimaradt figurákból.

Itt van mindjárt Dreadwind és Blackwing... vagy Darkwing... szóval mindegy is, a nevek gyakran elvesznek a jog útvesztõjében. Pedig ezek a G1-es figurák kedvesek a korosztályomnak, hiszen a 80-as évek végén itthon sem voltak ritkák. Jól néztek ki, ötletes volt az átalakításuk, ráadásul kis Powermaster figurák aktiválták a transzformációt, szóval bejöttek. A POTP szériában pedig újrakiadásra kerültek, Powermaster nélkül, de kombinálhatóan.

Mindkét figura erõteljes remold, melyhez a tervezõk Combiner Wars öntvényekhez nyúltak vissza. A TR elsõ hullámának Superion repülõi, Skydive és Air Raid adták az alapot. A repülõ módokban nincs nagy különbség, bár Dreadwind esetében a szárnyak teljesen máshogy rögzülnek, ami lehetõséget ad a két gép G1-szerû kombinálására (9. kép), és egy alternatív alt módra (4. kép) is.

A robot módok nagyon jól hozzák a G1-es karaktereket. Eléggé áttervezték õket, ami az új, karakterhû fej öntvényeken kívül mellkaspaneleket és új vállakat is jelent. A pózolhatóság a CW figurákkal megegyezõen jó. Ráadásul a kombinálhatóság révén végtagként is funkcionálhatnak (pl 19. kép), mely komoly plusz a játékot illetõen. Remek, hangulatos figurák.

Alt mód: 9/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 9/10
Robot mód festése: 9/10

Box art:

Kombinált mód (jobboldalt):

Méretarány:

Méretarány:

Végtag funkció:

Power of the Primes bemutatók:

Vissza