Broadside (Titans Return, voyager):


Hú, hogy ki lettem nevetve, amikor az elsõ képek alapján azt mondtam, hogy a Broadside öntvénye egy alaposan áttervezett Alpha Trion. Pedig tényleg.

Broadside már az 1986-os G1-es megjelenésekor is triple-changer volt. És persze a mass-shifting már ekkor sem volt gond, hiszen az egyik alt módja egy repülõgép hordozó anyahajó, a másik pedig egy vadászgép, melybõl 100 db is elfér az elõbbin. Aztán 1996 óta a karakter nem kapott újra figurát, egészen mostanáig.

Az anyahajó mód hatalmas és zseniális. Nagyon jó, hogy ezt vágódeszka méretû felületet tök jól sikerült elrejteni robot módban. A kidolgozottsága is jó és tetszik, ahogy az átalakulás során a panelek összeállnak egy nagy felületté. Kapunk hozzá kis repülõgépeket is, melyeket a fedélzetre helyezhetünk (9-es kép). Ezek az Aerialbots csapatot (Superion részei) mintázzák és egy keretbõl kell kitörni õket (én ezt egyelõre nem tettem meg). A felület jó része matricázott, kérdés, hogy ez mennyire lesz tartós megoldás.

A repülõ mód viszont elég nagy szégyen. Nem tudom, hogy miért nem tudták a lábak elhelyezését máshogy megoldani. Így elég ormótlan a repülõ kinézete, érezhetõen az anyahajó módra optimalizált a tervezõ. A headmaster Blunderbuss a pilótafülkébe ültethetõ.

A robot mód remekül néz ki. Jó kiállású, fõleg ha akként képzeli el az ember, hogy egy anyahajó az alt módja. A stabilitás és a pózolhatóság is rendben van.

Alt módok: 8 és 3/10
Alt módok festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 8/10
Robot mód: 9/10
Robot mód festése: 8/10

Box art:

Alpha Trionnal (anyahajók):

Erre hogy szálljak le? :-) :

Alpha trionnal (alapos remold):

Méretarány:

Areialbots keretben:

Blunderbuss:

Alpha Trionnal:

Méretarány:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Titans Return headmaster bemutatók:

Vissza