Sunstraker (WFC Earthrise, deluxe):

A WFC ER harmadik hullámában Sunstreaker is sorra került. Az elmúlt években a karakter számos esetben kapott figurát, a main szériákban a CW során, de jelent meg belõle Masterpece kiadás is. Lássuk a legújabbat.
Az alt mód egy Lamborghini Countach... szerû sportkocsi. Earthrise, tehát nem annyira futurisztikus, mint a Seige Sideswipe mold, de nem is olyan replika, mint a MP. Alapvetõen jól néz ki, a törés az ablakon nem olyan zavaró, de ez az ára, hogy ne legyen pingpongasztal méretû mellkasa. Máshol ezt mûmellkassal oldották meg, én értékelem, hogy itt nem. A szélvédõ alatti dombornyomott "ezüstlap" itt is nagyon jól mutat. Talán a színe lehetne élénkebb sárga, kissé olyan bolti tojásrántotta színû. Bár ezen a bágyadt õszi napfény kicsit segített.
Az átalakítása deluxe-hozt képest elég sok lépcsõbõl áll, de nem bonyolult. Vicces, hogy a kocsi elejének alján is van két lámpa, mert az kerül a lábfej tetejére. Alapvetõen Wheeljack nyomdokaiban jár, ha Gigawatt Sideswipe retool, akkor ez is WJ.
A robot mód jól sikerült szerintem. Több támadás érte a vállait, de szerintem a karakternek ilyen vállak kellenek. Stabil és nagyon jól pózolható. Jól sikerült figura, el vagyunk kényeztetve.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 6/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 6/10

Box art:

Cybertroni és földi Lamborghini:

MP Tigertrack-el:

Méretarány:

Lamborghini robot módok:

MP Sunstreaker-rel:

Méretarány:

WFC Earthrise bemutatók:

Vissza