Weboldal új kinézete

Korábban tervben volt, hogy a weboldal kinézete jelentősen megváltozzon és új formában jelenhessen meg, de sajnos több probléma is akadályozta ezt a műveletet. A WordPress melyre épül kis weboldalam sok esetben nem kompatibilis az ingyenes tárhellyel, viszont most gőzerővel rajta vagyok ezeknek az akadályoknak az átugrásán. Az új külső nem feltétlenül az elsődleges, inkább az új funkciók, amiket ez hozna.

  1. Suscribe azaz feliratkozás. Ha valaki kommentel az e-mail címet mindenképp meg kell adnia és látom is, viszont az ott megadott e-mailekre semmilyen üzenet nem érkezik, mert a weboldal terjesztése és aktív olvasottsága nem zaklató jelleggel szeretném, hogy növekedjen. A feliratkozásra egy külön lehetőség nyílna, és a feliratkozottaknak külön e-mailben jelezni tudnék, hogy válaszoltam egy adott kommentre. Mint mondtam ezt enélkül is megtehetném, de ebben a formában nincs lehetőség leiratkozni, és inkább jönne ki zaklatásnak, mintsem értesítésnek.
  2. A feliratkozók automatikusan kapnának egy regisztrált fiókot amit ha akarnak használnak, ha nem akkor pedig maradnak csak az e-mail értesítésnél. A felhasználói fiók az e-mail címet kapná meg felhasználó névként, viszont később erre egy lehetőséget mindenképp szeretnék nyitni, hogy egyszer átnevezhető legyen a fiók. Míg nincs sok feliratkozó ezt egy privát üzenet keretein belül megoldható, de erről ha oda jutunk úgyis feliratkozáskor e-mailben egy értesítés keretein belül írok bővebben pontos lépéseket. Bőven elég lehet egy privát üzenet adminnak is, hiszen akik feliratkoznak inkább teszik azért, hogy kapjanak értesítést ha kommentelnek, mintsem a regisztráció megkerülése érdekében (hiszen egy feliratkozónak nincs lehetősége külön felhasználó nevet megadni ami később a kommenteken is látszik, míg egy regisztrált tag regisztrációkor megadhatja a belépési nevét, ami a későbbiekben látható lesz, majd azt követően már a regisztrált fiókból iratkozhat fel.).
  3. Az új kinézet megfelelne egy újratelepítésnek is. A weboldal teljesen a nulláról lenne felépítve, csak a kommentek és a felhasználók lennének importálva semmi más. A cikkeknek is csak a html kódja, így gyakorlatilag a weboldal biztosan sokkal gyorsabb lehetne a jelenleginél.
  4. A többit pedig fedezd fel http://users.atw.hu/mindentmegtalal/teszt/pcblognew/ ezen a linken keresztül. Bármi észrevételed van ne ott kommentelj, mert az a weboldal nem stabil, bármikor összeomolhat! Viszont minél többen tesztelitek annál előbb véglegesíthető.
0
0

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>