Azalea / Arcee (MMC, "voyager"):

Mostanában a Hasbro is rákapott az Arcee figurák kiadására, de a 3rd party világ sem tétlenkedik. Ebbõl a versenybõl két figura emelkedik ki. A Fans Toys Rouge verzió és a MMC Oclurar Max Azalea kiadása. Ez utóbbit lássuk most (bár Rouge is felbukkan), mégpedig a nemrég kiadott "faceliftelt" verziót, mely festésében, illetve pár kisebb, de lényeges alkatrészében tér el az eredetitõl (pl: arcok, lábfej).
A doboz rendkívül kicsi, nem levegõs dobozzal akarják eladni. Egy részen betekintve láthatjuk az alt módot, mely két mûanyag között (tehát visszacsomagolhatóan) kap helyet. Számos kiegészítõ jár hozzá közöttük négy arc, számos kézfej és két pisztoly. Az alt mód kb. deluxe méret, így természetesen rendkívül "sûrû" és nehéz. A karakterhez illeszkedõ gömbölyû formák jellemzik, szerintem nagyon jól sikerült. A fegyvereket a tetejére tehetjük, illetve dönthetünk, hogy az ikonikus légterelõt rátesszük-e (a dobozban egy kis fedlap van ott). Én természetesen rátettem.
Az átalakítása nem túl bonyolult, és minden szépen a helyére megy, ahogy az MMC figuráktól megszokhattuk. Fontos, hogy alt módban csak az ökölbe szorított kezek férnek el.
A robot mód csodálatos. A deluxe autóból egy magasabb voyagernek megfelelõ kecses alt módot kapunk. Karcsú de stabil, hiszen a súlypont a fém lábak miatt lent van. Jó megoldás, hogy nem mozgatható ujjakat, hanem négyféle cserélhetõ kézfejet kapott. A szintén négyféle arc is könnyen cserélhetõ, nem kell csavarozgatni és hasonlók. Kiváló figura, nekem simán pariban van Rouge-al (és veri a majd megjelenõ Masterpiece verziót).

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 6/10
Átalakítás ötletessége: 8/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 10/10

Dobozban:

Box art:

FT Hoodlum-mal:

TR deluxe Hotrod és Kup:

Arcee-k együtt (TR, Gen., MMC Azalea, FT Rouge, Prime FE- pink, elõl: movie 1 Takara Wonderfest ex.):

TR deluxe és MP Hot Rod:

Korábbi MMC bemutatók:

Korábbi femmebotok és femmeconok:

Vissza