Shatter- jet mode (Movie- Studio Series, deluxe):


Amióta megjelent a musce car verzió reméltük, hogy kiadásra kerül majd Shatter vadászrepülõ változata is, hiszen a karakter triplaváltozó volt a Bumblebee filmben. Ahogy Dropkick esetében (itt és itt), úgy itt sem vágtak bele a tervezõk abba, hogy deluxe méretben megcsinálják két alt móddal.
Az alt mód tehát egy vadászrepülõ. Leginkább Hawker Harrier-re hasonlít, alább le is fotóztam egy Italeri 1:100-as modellel is. Jól sikerült megoldani, pár apró eltérés kivételével tökéletes. Remekül kidolgozott a repülõ, még a pilótafülke belseje is részletes kialakítást kapott. A figura két fegyvere a szárnyak alá tehetõ. A színe viszont igen sötét, pirosat alig találunk rajta.
Az átalakítása... nos, olyan filmes. Eléggé el kell szórakozni vele, mire mindenhol összeáll.
A robot mód tökéletesen hozza a filmes kinézetet. Igazi badass femmecon. A feje nagyon jól kidolgozott szemben a korábbi muscle car verzióval. Felháborodva, és öklünket rázva kiálthatnánk "mûmellkast", ám itt ez szükséges, hiszen az autó eleje a filmben is ott volt. A hátizsák is elég nagy, viszont az szintén ott fityegett a filmben is, ráadásul számos módon beállíthatjuk.
Ahogy a Bumblebee movie is fogyaszthatóbb a Bay filmekhez képest, úgy ez is egy elég hangulatos figura valahol a filmes és a klasszikus robotdesign között.

Alt mód: 7/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 7/10
Átalakítás ötletessége: 5/10
Robot mód: 7/10
Robot mód festése: 9/10

Box art:

Hawker Harrier 1:100 modellel:

Méretarány:

Jet & Car mode:

Flying Dropkick & Shatter:

Movie Studio Series bemutatók:

Vissza