Shatter (Movie- Studio Series, deluxe):


Shatter a Bumblebee movie fõgonosza, egy femmebot... illetve ...con, aki szerencsére elég szöveget kapott a filmen ahhoz, hogy movie 4 Lockdown-hoz hasonlóan egész korrekt karakter legyen belõle. Triplaváltozó, és Dropkick-hez hasonlóan itt sem vállalta a tervezõ, hogy a deluxe méretû figurába belesüríti mindkét alt módot. Ám míg Dropkick esetében elõször a helikopter alt mód érkezett, itt a muscle car alt módot kapjuk. Dropkick nemsokára érkezik szintén autó alt óddal, és remélem, hogy megkapjuk majd Shatter repülõ módját is.

Az alt mód egy 1971-es Plymouth Roadrunner GTX muscle car. Ez alapból is elég jól néz ki, de a filmben, még meg is emelték a járgányt, plusz számos egyéb extrát kapott, melyek meg is jelennek az alt módon. A paneleket kissé nehéz összeállítani, ami miatt a párhuzamok amúgy is megtörtnek, szóval kissé szertelen a kinézete, de összességében tök jó. Méretében illik a széria autói közé. Talán csak az zavar, hogy a fegyvereit nem lehet kívülre tenni, csak az autó aljára. Ritkán mondok ilyet, de ezt az alt módot még ütõsebbé tenné.

Az átalakítása kizárólag a panelek összeillesztése miatt nehéz. Ez számos filmes autó sajátja.

A robot mód remekül hozza a karaktert, jól néz ki és a részleteket ezúttal egész jól kiemeli a festés. Stabil figura, viszont a pózolhatósága a lábaknál kissé korlátos. A fejét jobban is megoldhatták volna, mivel a védõszemûveg a szeme elõtt van és az is piros, így nem igazán láthatók a részletek. Pedig nagyon hangulatos ábrázata van. Két egyforma fegyvert kapunk hozzá, melyek a kezébe, vagy a karjaira rögzíthetõk.

Alt mód: 9/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 6/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 8/10

Box art:

Méretarány:

Motörhead:

Méretarány:

Movie Studio Series bemutatók:

Vissza