Arcee (Titans Return- Hascon ex., deluxe):


A Titans Return szériában is kiadásra került egy Arcee figura, ám sajnos HasCon fesztivál exkluzívként, ami miatt az ára jelenleg valamivel borsosabb az átlagnál. Egy fekete szétnyitható dobozban kapjuk, melynek belsõ felületén található az alábbi box art. Szétnyitás után egyik oldalon van Arcee, a másikon pedig a grátisz fém Headmaster, Ultra Magnus.

Arcee esetében egy Blurr remolddal van dolgunk (bemutató ITT és ITT), viszont olyan alaposan áttervezték, hogy alig ismerünk rá. A jármû mód formái kissé szögletesebbek, mint amit Arcee-nál megszokhattunk, de ez a kissé harcosabb külsõ sem rossz. A Headmaster a pilótafülkébe ülhet. A fegyvereket pedig a jármû elejére szerelhetjük. A fejmester Leinad, azaz fordítva Daniel, kis robot módban az exosuit-os Daniel Whitwicky-t formázza (7. kép), ahogy ez megesett a G1 széria 3. évadában is. A színek kellõen élénkek.

A robot mód tulajdonképpen jól hozza a karaktert, bár nyilván a klasszikus formában nem pilótafülke van a mellkason. Viszont pl a vállak áttervezésével egészen jól eltalálták a karaktert. A stabilitása és a pózolhatósága igen jó.

Alt mód: 9/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 5/10
Robot mód: 9/10
Robot mód festése: 10/10

Box art:

Alapos remold (Blurr-rel):

Arcee méretarány:

Leinad (aka Daniel) és Ultra Magnus:

Blurr és Arcee:

Alt móddal (photbombed by Ultra Hot Magnus):

Arcee méretarány:

Love is in the air:

Ugyanez MP Rodimus és WeiJiang Arcee módra:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Titans Return headmaster bemutatók:

Korábbi femmebotok és femmeconok:

 

Vissza