G2 Sideswipe (WFC Siege, deluxe):


Minden szériában eljön a perc, amikor elkezdenek kisebb-nagyobb repaint pakkokat is kiadni az egyedi figurák mellett. A WFC Siege égisze alatt is érkeznek az ilyenek. Egyelõre csak kisebbek, ilyen pl az "Autobot Alphastrike Counterforce" is. Ez egy kis tripla pakk, benne G2 Sideswipe, Slamdance (Skytread nyomán) és egy kis Battlemaster Trenchfoot (Caliburst, Blowpipe átfestés). Lássuk most az elsõt és az utolsót.

A fekete szín mindenkinek jól áll. Igaz egy a WFC Siege Sideswipe öntvényre is. Az eredeti festést már bemutattam ITT. Az alt mód fekete- vörös színben talán még jobban is néz ki, mint az eredeti pirosban. A ketté szedhetõ fegyverét, illetve a Battlemaster fegyvert több módon is rátehetjük.

A robot módnak is jól áll ez a festés. Igaz, örültem volna, ha a fejét remoldolják mondjuk a MP verzió idióta ábrázatára, illetve kaphatott volna G2 insigniát, ha már egyszer... Viszont kb ennyit a siránkozásról, mert egyébként nagyon jól néz ki. A lábak aljára kapott egy kis sötét színû battle damage-t.

Jópofa, hogy Trenchfoot tökéletesen illik a színvilágához. Robot és fegyver módban is jól né ki, és remek gumi "fireblast" jár hozzá.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 9/10
Robot mód festése: 10/10

Box art:

G1 és G2:

MP verzióval:

Méretarány:

Alt móddal:

G2 és G1:

MP verzióval:

Méretarány:

WFC Siege bemutatók:

Vissza