Reflector (WFC Siege, deluxe):


Ismét egy olyan karakter kapott figurát a WFC Siege harmadik hullámában, melyrõl talán a G1 óta nem érkezett direkt neki szánt kiadás. Reflector, vagy ahogy most hívják Refractorból a rajzfilmben és játékként is három kellett, hogy kiadjanak egy fényképezõgépet. Mókás ötlet. Miközben a tengerentúlon is még csak most jelenik meg, a Müllerekben kijött pár db (általában boltonként kettõ), így természetesen nem sikerült három darabot beszereznem belõle, így a kombinált kamera mód most kimarad. Bár lesz eltérõ színû G1-es figura festésû kiadás is, lehet, hogy inkább azt szerzem majd be és nem ebbõl hármat.

Van viszont szóló alt mód is, méghozzá egy nehezen értelmezhetõ ûrhajó... dolog. Ilyesmivel találkozunk Shockwave és Soundwave esetben is. Elég olcsó megoldás, bár itt úgyis a kamera lesz a fõfogás.

Az átalakítás egyszerû, pár mozdulat.

A robot mód tökéletesen leképezi a karaktert annak G1 cartoon hû színvilágában. A fej is nagyon jól sikerült és impozáns a mellkas mintázata. A stabilítás és a pózolhatóság is rendben van. Viszont a figura elég kicsi. Persze azért kilóra megvan a mûanyag, hiszen kapunk hozzá egy pajzsot, valamint egy puskát, ami vicces módon emlékeztet egy régi dobtáras gépfegyverre. A kombinált módban ezekbõl lesz a kamera optikája (még üveg is van a pajzs alján) és a három puskából az állványzat.

Úgy gondolom, hogy klasszikus TF rajongóknak ez is kötelezõ vétel.

Alt mód: 3/10
Alt mód festése: 7/10
Átalakítás nehézsége: 3/10
Átalakítás ötletessége: 3/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 9/10

Box art:

Méretarány:

Méretarány:

WFC Siege bemutatók:

Vissza