Bonecrusher (Movie- Studio Series, voyager):


A Hasbro éppen úgy elbánt Bonecrusher figurájával, mint ahogy a filmben Optimus a karakterrel. Míg Brawl kapott leader figurát is, a többi Decepticon "nagyvas" pedig legalább voyagert, Bonecrusherbõl csak deluxe érkezett. Ezt anno be sem mutattam, pedig megvan mind az eredeti, mind a zöld "jungle" festéssel. Sajnos valahol egy doboz mélyén pihennek, így nem tudom õket most õket az új verzió mellé tenni, ám elõtúrtam a régi fotókból kettõt róla, melyek megtekinthetõk alább.

Tehát a Studio Series hiányt pótol. mert az új voyager verzió komoly fejlõdést mutat a korábbi deluxe-hoz képest. Az alt mód esetében még nincs is nagy különbség, ugyanolyan jól hozza a Buffalo aknamentesítõ kinézetét. Valamivel nagyobb, de itt nincs lényegi különbség. Az aknaszedõ csatolmányt több tengely mentén szabadon mozgathatjuk.

Az átalakítása nem bonyolult, hála a jól elhelyezett rögzítési pontoknak. Jelentõsen eltér viszont a deluxe változattól.

A robot mód viszont sokat fejlõdött. Egyedül a teleszkópos hosszabbítható karokról kell lemondani a deluxe változathoz képest, de az úgyis elég fura megoldás volt. A figura viszont jóval robosztusabb és remekül hozza a filmes kinézetet. A stabilitása és a pózolhatósága - különösen a kezeké - nagyon jó. A felületek is remekül kidolgozottak, a fura testalkatával pedig elég ütõsen néz ki. És persze Rampage mellett komoly eséllyel indulhatna a "leghülyébb fej" versenyen is.

Ez mindenképpen hiánypótló kiadás.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 7/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 8/10

Box art:

Deluxe verzió:

Méretarány:

Deluxe verzió:

Battle:

Movie 1 Bad Faces:

Movie Studio Series bemutatók:

Vissza