Bumblebee (Movie- Studio Series, deluxe):


Vicces, hogy a Hasbro akkor állt neki újra kiadni filmes karaktereket, amikor kiderült, hogy az öt epizódot megért Bayformers film univerzumot leállítják. Ám ettõl még a figurák érkeznek, új öntvényekkel, szóval érkezik az újdonság a leköszönõ univerzumból.

A Studio Series szériába pedig lassan beérnek a Bumblebee movie figurák is, itt van mindjárt a címadó karakter. Én örülök, hogy Bee a filmes univerzumban is megkapta a klasszikus VW Beetle alt módját és a robot mód is elfogadható középút a klasszikus és a filmes TF design között. Az alt mód remekül visszaadja a kicsi kocsi formavilágát és arányait. A mérete deluxe-hoz képest elég kicsi, de így legalább szinte pontosan ugyanakkora, mint a G1-es Masterpiece verzió. A kiegészítõket az alt mód alján is tárolhatjuk.

Az átalakítása deluxe-hoz képest bonyolult és idegesítõ is. Nehéz összehozni, hogy a panelek rendben összepattanjanak, miközben azon parázol, hogy ne keletkezzen stressmark rajta.

A robot mód is jól néz ki. Nyilván nem fogható a Movie MP verzióhoz, de nem is abban a ligában versenyez. A stabilitás és a pózolhatóság rendben van, bár a lábizületek kissé lazák. A hátizsákja sajnos nem kicsi, bár a szétnyíló ajtók miatt ez nem feltünõ. Elég kicsi a robot mód is, mondjuk így méretarányos a többi Studio Serieshez, de akkor is, kb mint egy nagyobb scout. Cserébe kapunk hozzá kiegészítõket: egy battle mask-ot, egy kéziágyút és egy pengét. Összességében hangulatos figura.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 7/10
Átalakítás nehézsége: 7/10
Átalakítás ötletessége: 5/10
Robot mód: 7/10
Robot mód festése: 7/10

Box art:

G1 MP verzióval:

VW Bumblebee:

Bee generációk:

G1 MP verzióval:

VW Bumblebee:

Deluxe Bee méretarány:

Movie Studio Series bemutatók:

Korábbi Bumblebee bemutatók:

Vissza