WWII Bumblebee (Movie- Studio Series, deluxe):


Az 5. Bay féle Transformers filmben van egy visszaemlékezõs jelenet, ahol Bumblebee, és Hot Rod nácikat írt a 2. világháborúban. Elég ütõs jelenet volt. Ez inspirálhatta ezt a figurát, bár az alt mód alapvetõen nem stimmel, hiszen ott Bee egy korabeli autóvá alakult. Ennek ellenére tök jó, hogy kiadtak egy ilyen verziót belõle.

Az alt mód egy 2. világháborús könnyû páncélozott jármû. Mondjuk egy ilyen. Nagyon jól sikerült, jók az arányai és elég korhû. Egyszínû zöld, ezt az elején egy piros alapú "52" felirat töri csak meg.

Az átalakítása elég egyszerû, bár azért némi odafigyelést igényel, hogy a panelek jó szögben találkozzanak. A harcikalapácsból kialakítható ágyú helyre tevése a tetõ átfordításával ötletes, a gattling-pisztoly pedig az autó tetejére kerül.

A robot mód hangulatosra sikerült. A szokásos hülye-Bee fejet kapjuk, csak zöldben, és a figura felsõteste is hasonló, persze itt mûmellkas van. A figura eléggé shellformer, bár azt ügyesen megoldották, hogy egyes elemek ne a hátára, hanem a lábakra kerüljenek. A pózolhatóság és a stabilitás ok.

Vártam ez a figurát, és hangulat szempontjából nem is okozott csalódást. Kell egy ilyen is.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 6/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 9/10
Robot mód festése: 8/10

Box art:

Movie Studio Series bemutatók:

Korábbi Bumblebee bemutatók:

Vissza