Karácsonyi fejlesztések

Ahogy a fejlesztési tervek közt is írtam már, érkezik a profilok javítása, illetve a subscribe, azaz feliratkozás lehetősége. Karácsony után mindenki olvassa át a szabályzatot, ha hozzászólást szeretne írni, ugyanis emiatt változások lesznek! A szabályzat a mai nappal módosult, hozzászólás írása előtt fontos elolvasni!

TempDel sajnos sehogy nem áll, pedig idén nagy terv volt a command parancsok kiirtása. Ugyan a dolog folyamatban volt, de egy durva vírus közbeszólt, és annak irtása sokkal előrébb való volt, mint egy amúgy is jól működő TempDel tovább fejlesztése.

A vírusnak köszönhetően egy újabb bővítménnyel gazdagodhat a TempDel, mégpedig egy pendrive vírusirtóval. Erről a Windows 10 -> vírusok részben írtam bővebben, hogy miként működik. A vírusirtó elég szépen fejlődik, rengeteg teszten sikerült átmennie, így ki merem jelenteni, hogy a célra tökéletes és a kiadását is meg merem lépni. Ugyan ez nem karácsonyi fejlesztés lesz, viszont nagyon közel járunk hozzá, így érdemes megemlíteni.

TempDel bővítmény változás fog történni, akik használják a testreszabás lehetőséget nagyon fognak örülni az újdonságnak, ugyanis megkönnyíti az egyéni színek beállítását. Ezt mindenképp karácsonyi meglepetésnek szánnám, nem árulom el mi lesz ez a nagy fejlesztés. Annyit elárulhatok, hogy 2 szín lecserélésre kerül, és ez a 2 új szín már a fejlesztésnek köszönhetően sikerült olyan jóra.

0
0

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>