Jó hírek karácsonyra

Ugyan előző bejegyzés arról szólt, hogy a TempDel nem kiadható jelen állapotban, és a vírusirtó sem áll sehogy, szabadult fel 2 napom amit erre a 2 kis progira szánhattam, így karácsonyra a TempDel és a vírusirtó is érkezik egyszerre. Ezzel pedig karácsonyra sikerült egy szép csomagot összehozni, hiszen a testreszabás bővítmény már rég elkészült, ennek a verziónak sokan örülni fogtok. Ez mellé társul a vírusirtó is, pluszban pedig a TempDel végre teljesen megválik a parancssoros fájloktól, azaz már nem fog létrehozni semmiféle .bat fájlt egy könyvtárba sem. Ez hatalmas előrelépés a program történelmében.

Az UsbConnected azaz a vírusirtó jelen állapotban a testreszabás bővítmény által beállított színeket még nem fogja tudni kezelni, csak részben 1-2 helyen! Ugyan emiatt úgy tűnhet majd, mintha a bővítmény hibás lenne, de közel sem. Mint mindig mondom, nekem a feladat elvégzése sokkal fontosabb a kinézetnél. A kiadása pedig azért is sürgősebb, mert így akinél ez a vírus elterjedt volna, vagy találkozott volna vele, leirtását mihamarabb elvégezhesse. Ígérem a kinézetét is mihamarabb igyekszem rendbe tenni. Emiatt egyébként nem 1 lesz a verzió szám, hanem 0. Valószínűleg a korábban kiadott 0.0.0.7 fog folytatódni, amit már amúgy is használtam, kiadási dátum pedig 2022.05.17 lesz. Amint a szín kezelés is helyreáll, a verzió számok természetesen helyükre kerülnek, azaz 1.0 kezdetűre váltok. A 0 kezdetűek felfoghatók akár beta verziónak is, bár maga az UsbConnected mint különálló program 100%-ban megbízható.

0
0

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>