G2 Bumblebee (Masterpiece , Takara):


500 figura bemutatója található meg a weboldalon... persze ha jól számoltam, de ha nem, akkor is elenyészõ lehet a különbség. Javaslom, hogy arany színnel ünnepeljünk.

MP Bumblebee-t már volt szerencsém bemutatni múlt évben, említettem, hogy amilyen pici, olyan jópofa. Az újrafestése pedig meglepõ módon nem Goldbug lett, hanem G2 Bumblebee, aki viszont így aranyszínû, hiszen Goldbug sötétsárga volt. Már a 80-as években is keveredett a történet rendesen. A tökéletesre sikerült VW Bogár alt mód arany színben is remekül néz ki. Matricaszettet kapunk hozzá, így mi dönthetjük el, hogy G1-es, vagy G2-es insigniát kapjon-e, illetve, hogy más poénos matricával feldobjuk-e a figuránkat. Én csak egy G2-t ragasztottam a kocsi tetejére, mellkasára, de a forgatható panel 1-1 oldalára akár mindkettõ felkerülhet.

A robot mód is jópofa. Gyárialg a G1-es verzióhoz külön beszerezhetõ faceplate-es arccal kapjuk, de a másik két ábrázat is jár hozzá, tehát mindjárt háromból választhatunk. Extraként egy jetpack-et is kapunk hozzá.

Aztán gondolom majd jön Goldbug is... érdekesség, hogy a collector coin-ra már most is azt sikerült írni.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 10/10

Doboz:

Coin:

G2 és G1:

Arányos makettel:

Méretarány:

Bumble Lee:

Jetpack:

Alt móddal:

G2 és G1:

Faces:

Kicsi vagyok? Beszéld meg a testõreimmel: :-)

Méretarány:

Seibertron galéria

Korábbi Bumblebee bemutatók:

Vissza