Juhúú!

Tudom, hogy senkit nem érdekel és hogy nem is érti és hogy egyébkéntis, de én most nagyon örülök, úgyhogy áradozni fogok! De persze csak röviden. :)

Mi másról lehet szó, mint pókerről? :D
Szóval nyertem egy keveset az elmúlt napokban… Harmadikán (hajnalban, ha jól emlékszem) átléptem a 800ezres határt, ma pedig (tessék megkapaszkodni!!) a 900ezrest!! De úgy, hogy nagyon! :) :) :) Csak hogy a mai napomat említsem (mert túl hosszú lenne a felsorolás máskülönben :D ): leültem egy asztalhoz játszani (Pokerstars, Texas Hold’em, playmoney természetesen), első körömben a kezemben Bubi és 10 volt pikkből. Ráhívtak sokat, megadtam, flopra két pikk, ráhívtak, megadtam, turnre még egy pikk (flössöm lett), all in mentem, megadták, river lényegtelen, 49800 zsetont nyertem (azaz a minimum tét 249-szeresét). Az első körömben!! :) :) Ezutáni körben Ász és 8 jött le a kezembe, különböző színből. Végig checkelős (passzolós) játék volt, mígnem a végére négy káró lett az asztalon. Nálam volt e színből az Ász… tehát megint flöss! Ráadásul a lehető legmagasabb flöss. :) Ekkor nem nyertem olyan sokat, de még mindig többet, mint a semmi - jé. :D
  Most (este) megint játszani akartam - így is cselekedtem. :D Sokáig nem történt semmi, majd egyszer csak 8-as pár futott a kezeim közé. Az asztalra az első három kártya közé lekerült a harmadik 8-asom - drillem lett. Majd jött két dáma, ami azt jelentette, hogy full! Bátran megadtam a naaagy emelést - és a két ember, akinél egy-egy dáma volt, ráfaragott, mert ééén nyerteem!! Ezt a kört nemsoká egy flössös nyerés követte, maajd pedig sor! Flopra!

Összefoglalás: nyertem sokat, ügyes voltam, jól játszottam, mert ügyes vagyok és jól játszok és még nagyképűséget is remekül tettetek, szóval :) ! És most úgy áll a Pokerstarsos “számlám”, hogy 940984 zseton van rajta! :) :) Hát ki nem büszke rám?

Szólj hozzá!