A Múltból

Volt nekem egy általános iskolám, és voltak ott barátaim. Öt évvel ezelőtt elváltunk, és azóta csak kettejükkel tartottam a kapcsolatot (az ötből) úgy-ahogy. Valahogy eszembe sem jutottak, valahogy nem is érdekelt, mi történt velük, nem gondolkoztam ezen… Aztán a héten (talán kedd éjjel) az jutott eszembe, mintegy véletlen a semmiből, hogy jó volna találkozni velük. Cselekedtem is, akkor éjjel, éjfél után valamivel, mert úgy sejtettem, hogy ha akkor nem vetem fel nekik az ötletet, alvás után nem lesz hozzá kedvem. Így hát hova máshova fordulhattam volna segítségért, mint IWIWhez… :D Mint az öten az ismerőseim között voltak, tehát (ugye) írtam nekik egy roppant vidám és beszédes levelet, melynek a mondandója annyi volt (röviden): szeretném látni a hülye fejüket és kifaggatni őket az elmúlt pár esztendőről! :D Válasz érkezett: négy. :) Megtudtam, ki és mikor ér rá, hát megállapítottam az alkalmas időpontot és helyszínt, mert nekem, mint szervezőnek, ez a feladatom! Így adtam tudtukra az eredményt: 23-a szerdán, délután 5 órakor találkozunk! :) Beülünk a környéken egy helyre és elbeszélgetünk az életutakról, a közös múltról stb. És jó lesz. Furcsa lesz. Négy alak (vagy öt, még nem mondtam le róla!) a múltból, akikkel nyolc (illetve kettő) évet töltöttünk együtt, kisebb-nagyobb megszakításokkal persze. :) Megváltoztunk, átértékelődtünk: felnőttünk… És most vissza a múltba, egymást ismerve egymást újra megismerni.

Mert jó lesz. :)

More than a memory… :)

4 hozzászólás - “A Múltból”

  1. baree írta:

    hűdesüti:) én ált. suliba nem szerettem járni. volt 1 barátosném, meg jöttek a szerelmek, akkor miattuk volt érdemes reggel felkelni hogy megint láthatom és húú. de ennyi. örültem a ballagásnak és hogy egy új élet indul, valahol ott, ahol végre kialakíthatom magam és sok barátom lehet. azt hiszem sikerült. legalábbis féligmeddig. korántsem vagyok készen…

  2. Abeem írta:

    És készen soha nem leszel… :) De azért örülök. :)

  3. Caff írta:

    Nekem az osztályból barátkozós dolog soha nem jött be. Áltsuliban a stréber kitűnőségem tartott vissza a barátkozástól, itt meg a ló egy igencsak másik oldala:) De ez jó:) És vicces, hogy ott is hatan voltatok:)
    Majd meséjjjé:)

  4. Somebody írta:

    huhúú, ez tök jó!van érzéked a szervezéshez hallod ;)

Szólj hozzá!