Welcome to Magyar Ifjúság

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Korszakváltás

Hírek

Oroszország Hangja


Filmajánló

Könyvajánló

MIÉP

Döglött aknák

Döglött Aknák


Csurka István: Deficit

Csurka István: Deficit


Írószövetségek harca

Csurka István: Írószövetségek harca


Portréfilm Csurka Istvánról

Csurka István: Eredeti helyszín

Új Színház

Új Színház


Csurka István lesz az intendáns Dörner György mellett

Földindulással kezdődne Dörner színházának tavaszi évadja

Dörner György és Pozsgai Zolt az EchoTv-n

Csurka István nyilatkozata + Tarlós István közleménye

Közlemény: a főpolgármester kéri Dörnert, ne alkalmazza Csurkát

Csorja Gergely:
A szakmaiság

Bucz Hunor:
Szívből örülök Dörner kinevezésének


Csorja Gergely:
Náci vagyok, valószínűleg ön is az


Bayer Zsolt:
Húsevő virág


Csorja Gergely: Terror

Dörner György az EchoTv-n

Videó: Fábry Sándor esete a toleránsokkal

Csurka István: Ascher Café

Függetlenség: A szakma

Dózsa László:
Szétrohad az elkorhadt nómenklatúra

Harsányi Gábor:
A fiatalság kiéhezett a magyar drámákra

Jövőnk.info: Mi a bajuk az idegeneknek Dörnerrel és Csurkával?

Csurka István: Színház

Bayer Zsolt: Új Színház

Demokrata-kör

Falusy Márton:
Az Amerikai Népszava újra akcióban:
„…megnyitják az első náci, nyilas színházat - potenciális gyilkosokat nevel”

Újjáéledő Bocskai Színpad


  
Magyar Ifjúság: Hídfő

Keresés a rovat híreiben:   
[ Főoldal | Rovatok ]

Ez nem szabadkereskedelem, hanem államalapítás
2016. April 27. Wednesday, 15:07 Szerző: magyarifjusag (142 olvasás)
Hídfő

Állandó sakkhelyzetben tarthatja az európai kormányokat a Transzatlanti Kereskedelmi és Befektetési Partnerség, ami így jóval több kockázatot hordoz Európa számára, mint amennyi előnnyel járna. A folyamat végén a hagyományos értelemben vett államok felszámolása áll, amit egy új államformával helyettesítene be a nemzetközi elit. A TTIP-pel kapcsolatos tárgyalásokban érintett döntéshozók a világ legnagyobb szabadkereskedelmi övezetét próbálják megvalósítani az Európai Unió és az Amerikai Egyesült Államok közt, aminek középpontjában egy olyan javaslat áll, miszerint bevezetésre kerülne egy a befektetők és államok közti konfliktusrendezési mechanizmus (investor-state dispute settlement – ISDS), ami lehetővé tenné a vállalatok számára, hogy perbe fogjanak kormányokat, ha az általuk hozott törvények negatív hatást gyakorolnak a profitra. Az egyezmény életbelépése esetén, ha egy amerikai vállalat kevesebb profitra tesz szert, mert egy termékét vagy szolgáltatását betiltják (egészségügyi, vagy bármilyen más indokkal), pert indíthat a tagállam kormánya ellen – vagy az Európai Unió ellen -, és visszakövetelheti a profitját.

Ezeket a vitákat egy új, különleges bíróság rendezné, ami jelenleg még nem létezik – maga a mechanizmus azonban már ismert. Korábban az ISDS segítségével a Philip Morris amerikai dohánykereskedelmi vállalat pert indított Ausztrália ellen, amiért új törvényt hozott a cigaretták csomagolására vonatkozóan. A Veolia energetikai cég Egyiptomot perbe fogta, amiért bevezette a minimálbért. Argentína ellen amiatt indítottak pert, amiért az energiaárak szinten tartásával próbálta védeni a fogyasztók érdekeit a pénzügyi összeomlást követően. Nick Dearden, a Global Justice Now kampánycsoport igazgatója szerint egy párhuzamos jogrend kialakítása zajlik, amiben lehetővé válna a külföldi befektetők és vállalatok számára, hogy pert indítsanak egy kormány ellen – gyakorlatilag bármilyen indokkal, ha egy törvény a profitjukat fenyegeti. Ha egy dohánykereskedelmi vállalat úgy gondolja, hogy kevesebb bevételhez jut, amiért fel van tüntetve a terméken, hogy “A dohányzás halált okozhat” – a TTIP segítségével pert indíthat, hogy eltüntessék ezt a figyelmeztetést az egészségre káros termékről. “Gyakorlatilag bármilyen intézkedés, amivel a kormány szabályozni próbálja a piacot, vagy akár egy környezetvédelmi megfontolásból hozott intézkedés is sértheti valamilyen külföldi vállalat profitérdekeit.”


Forrás: Hídfő

(Tovább... | 7838 betű van még | Értékelés: 5)

2018-ban visszatérhet Kárpátalja?
2015. May 03. Sunday, 15:06 Szerző: magyarifjusag (158 olvasás)
Hídfő

Sztepan Szviridov, az “Antifasiszt” nevű online politikai magazin újságírója egy igen érdekes elmélettel állt elő arról, hogyan fog megszűnni az ukrán államiság a következő évek során. Az újságíró szerint ez már csak idő kérdése, és emellett azt is valószínűsíti, hogy Magyarország fogja elindítani Ukrajna végső felbomlását. Szviridov rövid áttekintést ad az – orosz – olvasóknak arról, miért van Magyarországnak legitim követelése arra vonatkozóan, hogy Kárpátalját visszakapja. “A trianoni egyezmény eredményeként Magyarország elvesztette területeinek 72%-át, lakosságának 64%-át – beleértve 3 millió magyart -, elveszítette tengerpartját, haditengerészetét, erdeinek 88%-át, ásványkincseinek 83%-át, bankrendszerének és hitelintézeteinek 67%-át.” Szviridov szerint a magyar külpolitika Németország felé orientáltsága a második világháború során kizárólag annak köszönhető, hogy Hitler lehetővé tette a még friss történelmi sebek begyógyítását az elveszített területek visszacsatolásával. Mint az újságíró is emlékeztet, ez egyáltalán nem csak területi követelés, Magyarország gazdasági lehetőségeinek több mint háromnegyede le lett szakítva az országról.

Szvidirov gondolatmenetének folytatása kifejezetten érdekes, mivel hazánk politikai életét külső szemlélőként figyelő politikai elemzőként úgy látja, hogy a magyar külpolitika ugyanazokat a törvényszerűségeket fogja követni, mint az első és második világháború közti időszakban. Írásában említi a tapolcai időközi választást, amit Magyarország külpolitikájának középtávú alakulása szempontjából egy lényeges pontnak tekint, mivel ennek kapcsán felsorolja a Jobbik Kárpátaljával kapcsolatos követeléseit, valamint utalást tesz a Jobbik támogatottságának növekedésére, – majd arra is, hogy 2018-ban Magyarországon országgyűlési választások lesznek. A politikai elemző láthatóan a Jobbik kormányra jutásával számol, ugyanis ettől a ponttól a magyar külpolitika alakulását annak megfelelően számítja, amit Vona Gábor orosz sajtóorgánumoknak adott – magyar nyelven több alkalommal nem megjelent – nyilatkozataiból valószínűsít. Szviridov a Jobbik erősödését ecsetelgetve végül eljut oda, hogy Ukrajna számára addig volt garantált az államiság, amíg orosz szövetséges volt, mert azt egyedül az orosz katonai erő elrettentő ereje garantálta, Oroszország támogatása híján pedig Ukrajna további létezése nem biztosított.


Forrás: Hídfő

(Tovább... | 5857 betű van még | Értékelés: 5)

Nariskin; az EU csatlakozzon az Eurázsiai Gazdasági Unióhoz
2015. May 01. Friday, 13:18 Szerző: magyarifjusag (81 olvasás)
Hídfő
Szergej Nariskin, az orosz parlament alsóházának elnöke szerint eljött az idő arra, hogy megkezdődjenek a konzultációk az Európai Unió és az Eurázsiai Gazdasági Unió egyesítéséről. Az Oroszország, Belorusszia, Kazahsztán és Örményország által alkotott szövetségi rendszer a következő hónapban teljes jogú taggá lépteti elő Kirgizisztánt, és idővel a szövetség további bővítésére lehet számítani. Nariskin a Komszomolszkaja Pravda hasábjain kifejtette, hogy az orosz politikai elit körében korábban is tervbe volt véve a két szövetségi rendszer integrációja, ami a két kisebb szövetség egybeolvasztásával egy új szuperhatalom, az Eurázsiai Unió felemelkedését jelenti, és most jött el az ideje annak, hogy ne csak tervezzenek, hanem megkezdődjenek a konkrét tárgyalások. Az Eurázsiai Gazdasági Unió vezetői szorgalmazzák a két unió közti gazdasági integráció megkezdését. Az Eurázsiai Unió felépítésének következő lépése az európai gazdasági térség és az eurázsiai vámunió egyesítése lenne, ami lehetővé tenné, hogy az így kialakított szövetségi rendszer minden téren elegendő potenciállal bírjon az amerikai befolyás felszámolásához.

Washington évtizedek óta a liberalizmus egyeduralmának biztosításával és a multikulturális modell erőltetésével fertőzi Európát, így az Európai Unió politikáját tekintve is egy szándékosan legyengített, beteg európai társadalom terméke. Ez a negatív tendencia azonban az Európai Unió külpolitikája egészének megváltoztatásával visszájára fordítható. Az európai társadalom az orosz gazdasági és politikai térséggel egyesülve a nemzetközi politika független cselekvőjeként léphet fel, és képessé válhat arra, hogy egy a modernkor vívmányait és a tradícionális társadalmak hagyatékát egyesítő élő államot építsen fel. A magasabb szintű regionális integráció idővel be fog következni, akár a jelenleg regnáló elit részvételével, akár anélkül. Az európai jobboldal felelőssége, hogy felismerje a kihívást, ebbe a szükségképpen felépülő politikai rendszerbe a tradicionális értékeket átmentse, és elősegítse az elmúlt évtizedek beteg társadalmi modelljének felszámolását.

Forrás: Hídfő

(Tovább... | 2974 betű van még | Értékelés: 5)

Megerősítették: újrakezdődött a hidegháború
2014. June 12. Thursday, 11:00 Szerző: magyarifjusag (173 olvasás)
Hídfő
Az orosz Külügyminisztérium szóvivője megerősítette, hogy a NATO külügyminiszterek tegnap bejelentett döntése a hidegháború újrakezdését jelenti a nyugati tömb és Oroszország közt. A NATO 28 külügyminisztere tegnap jelentette be, hogy a NATO megszakít minden civil és katonai együttműködést Oroszországgal. Alexander Lukasevics, az orosz KM szóvivője ezt a hidegháborús viszonyokhoz hasonló kardcsörtetésnek nevezte. A diplomata elmondása szerint a NATO valójában már jóval korábban beszüntette az együttműködést Oroszországgal: a 2008-as grúz háború jelentette ebben a fordulópontot, ami befagyasztotta a NATO-Oroszország kapcsolatokat, és minden további együttműködés pusztán üres külsőség volt. Időközben az az információ is nyilvánosságra lett hozva, hogy Jens Stoltenberg norvég miniszterelnök, a norvég Munkáspárt elnöke váltja Anders Fogh Rasmussent a NATO főtitkári posztján.

Rasmussen nyár végéig látja el főtitkári teendőit, majd átadja a posztot Stoltenbergnek. A norvég miniszterelnök egy teljes mozgósítás alatt álló, az orosz határok közelében hadgyakorlatokkal harckészültségben tartott NATO gépezet fölött veszi át az irányítást. Stoltenberg NATO-vezetői kinevezése jelzésértékű, hiszen Oroszország után Norvégia az Európai Unió legnagyobb földgáz-forrása. Stoltenberg kinevezésével a nyugati tömb gazdasági értelemben is nyílt hadüzenetet küldött Oroszországnak: azt akarják ezzel jelezni, hogy ha kell, katonai erővel is fellépnek az orosz gáztól való függetlenedés támogatására. Ez a kinevezés egyben konszolidálná a NATO tömbön belül azt a Norvégiát, ami a világ energiapiacainak felosztásában értékes szövetségese lehetne Oroszországnak.

Forrás: Hídfő

(Tovább... | 2731 betű van még | Értékelés: 5)

Amiért az USA távozott a szír partoktól
2014. June 05. Thursday, 11:00 Szerző: magyarifjusag (378 olvasás)
Hídfő
Lehullt a lepel a rejtélyes amerikai távozásról. Az egész nyugati világ hatalmas vereségként értékelte az amerikai hadiflotta távozását a szíriai partoktól. Sokáig rejtély volt, hogy miért is távozott olyan sietve az egész nyugati flotta, de most lehullott a lepel a távozás okáról. Jól emlékezünk arra, hogy 2013. augusztusában egy közel 1500 halálos áldozatot követelő vegyi fegyver támadás történt Szíriában. A nyugat azonnal Asszadra akarta fogni az esetet, azonban Moszkva jól tudta, és rövid időn belül bizonyítékokkal is alátámasztotta, hogy az országot felforgató terroristák használták a vegyi fegyvert. Az USA szenátusa megadta Obamának a felhatalmazást, hogy támadásokat hajtson végre Szíria ellen. A támadások azonban elmaradtak, és a nyugati világ legnagyobb csodálkozására az angol, majd amerikai hajók sebtében távoztak Szíria partjaitól. De mi is az igazság? Az, hogy az USA támadás egyáltalán nem maradt el. Azok után, hogy Obama megkapta a felhatalmazást, szeptember 3-án rakétatámadásokat hajtottak végre.

A robbanásokról felvétel is készült, amely bejárta a világot, a sajtó pedig rejtélyes izraeli repülőgépes támadásról beszélt. Csapás ért egy katonai objektumot Damaszkusz mellett, valamint egy TV állomást Damaszkuszban. Halálos áldozatok is voltak mindkét helyen. Csakhogy történt valami. Mégpedig az, hogy a szibériai központban a rakétafelderítő kémműholdak jelezték az amerikai hajókról induló cirkálórakétákat. A műholdképek bizonyították, hogy az amerikai hadihajókról indultak a támadó rakéták. Moszkvában azonnal összehívták a hadsereg rakétaerőinek parancsnokait. Az ülés rendkívül rövid volt. Az adatok alapján a szakértők egyértelműen állították, hogy az USA a legmodernebb rakétákat használja, mert sebességük jóval nagyobb volt, mint a szokásos cirkálórakétáké, feltételezhetően azért, hogy - az orosz és szír légvédelem képességeit ismerve - ne legyenek képesek a rakétákat lelőni. Az orosz vezetés nem habozott sokáig. A közelben állomásozó orosz hadihajók parancsot kaptak, hogy minden NATO hajóról induló rakétát semmisítsenek meg.

Forrás: Hídfő

(Tovább... | 4149 betű van még | Értékelés: 5)

Catherine Ashton legitimálja a katonai diktatúrákat Európában
2014. May 29. Thursday, 11:00 Szerző: magyarifjusag (139 olvasás)
Hídfő
Alig két hónappal ezelőtt a nyugati országok még fizettek a Jobboldali Szektor és más jobboldali szervezetek tagjainak a rendőrök elleni támadásokért Ukrajnában. Órabért fizettek az utcai harcokért, és az egyszerű élelmiszerellátáson kívül még süteményekkel, sörrel is ellátták a Majdant, hogy a rögtönzött forradalmáraik haza ne menjenek három nap után. Most már nincs ételellátás, nincs sütemény, nincs sör, haza lehet menni. Emellett Catherine Ashton bejelentette, hogy a Jobboldali Szektor nyomásgyakorlása a belügyminiszter lemondására "nem demokratikus". Nem demokratikus? A Jobboldali Szektor nyomásgyakorlása pont annyira demokratikus, mint amikor a nyugati vezetők lemondásra szólították fel a törvényesen megválasztott Janukovics elnököt. Pont annyira demokratikus, mint amikor a legitim ukrán kormányt civil ruhába öltözött nyugati zsoldosokkal távolították el.

Pont annyira demokratikus, mint amikor Ahston megjelent Kijevben (felhergelni a tüntetőket) és nemzetközi támogatást ígért, majd másnap ugyanaz a mesterlövész felváltva kezdte lőni a rendőröket és a tüntetőket. Valóban, a belügyminisztert bosszúval fenyegetni "nem demokratikus". Csakhogy a nyugati vezetők egy valamiről mélyen hallgatnak: az egész kijevi kormánynak semmilyen demokratikus felhatalmazása nincs. Se választás, se népszavazás, - semmi, amire az ehhez hasonlatos kritikákhoz Ashtonnak szüksége lenne. Turcsinovot ki nevezte ki? Catherine Ashton? Vagy Obama? A belügyminisztert pedig ugyanez az illegitim hatalom nevezte ki, arról legfeljebb a NATO főtitkárát kérdezték meg, az ukrán népet nem. A nyugat ezzel ledöntötte azokat a korlátokat, miszerint a "fejlett nyugati társadalomban" csak a demokratikusan megválasztott vezetőket lehet demokratikusnak elismerni. A nyugati vezetők nyilatkozatai új törvényt állítanak fel: az a demokratikus vezető, akinek elég katonai potenciál van a háta mögött ahhoz, hogy a többi ne merjen fegyveres lázadást kezdeni.

Forrás: Hídfő

(Tovább... | 3950 betű van még | Értékelés: 5)

Soha többé nemzetiszocializmust?
2014. May 22. Thursday, 11:00 Szerző: magyarifjusag (253 olvasás)
Hídfő
"Soha többé nemzetiszocialista, soha többé szocialista diktatúrát!" Áder János köztársasági elnök ezzel a kijelentéssel hitelesítette Esterházy János bronzszobrának avatóünnepségét a rejtélyes pénzügyi támogatók előtt. Az államfő szerint "aki az egyik diktatúra bűneit mentegeti, az a másik rémuralom bűneinek is erkölcsi engedményt tesz." Két olyan kijelentés ez, ami napjaink politikájára a leginkább rányomja a bélyegét. Ezzel a logikával az államfő azt a gondolatot akarja elvetni a hallgatóban, hogy ha a nemzetiszocializmust mint ideológiát elfogadja, azzal elfogadja az ország szellemi lezüllesztéséért felelős zsidókommunizmust. A hazai kommunistaellenességnek pedig minden alapja megvan, ugyanis az emberek többsége nem ismeri fel, hogy a kommunizmus NEM mint ideológia okozott az országnak mérhetetlen károkat.

A korábbi rendszerrel ugyanaz a gond, akár a jelenlegivel; hogy ott van mögötte a zsidó. Ugyanazon népcsoport alattomossága és hatalmi tébolya jutott kifejezésre a szocialista korszakban, ami ma a kapitalizmust is életben tartja. Az emberek ezt nem ismerik fel, ezért az egyszeri politikus sikeresen használhatja a szocializmust elrettentő példaként, miközben a veszteségeket nem a kommunizmus és szocializmus nevét jogtalanul bitorló kisebbségi csoport, hanem az ideológia számlájára írja. Aki ilyen logikát használ, az egyszerű kármentést folytat, és ugyanazt teszi, amit máskor látványosan elítél. A kollektív bűnösség elvének megfelelően megbélyegez valamennyi kommunistát és szocialistát, csak hogy a zsidókommunizmust működtető köröket mentegesse.

Forrás: Hídfő

(Tovább... | 7503 betű van még | Értékelés: 5)

A Sberbankot nem érintik a nyugati szankciók
2014. May 15. Thursday, 11:00 Szerző: magyarifjusag (167 olvasás)
Hídfő

A Sberbank hivatalos közleményében ma bejelentette, hogy a Krím csatlakozása miatti nyugati szankciók nem érintik a bank tranzakcióit, azok semmilyen hatást nem gyakorolnak a pénzintézetre. A Sberbank vezérigazgatója elmondta, hogy bár őket név szerint nem érintették a szankciók, az általuk használt fizetési rendszer miatt ennek nem is lett volna értelme - a Sberbank által fejlesztett PRO100 rendszer ugyanis a nyugati pénzintézetektől független, így a Visa és a Mastercard szerződésszegése őket nem érinti. A Sberbanknál számlával rendelkező állampolgárok akkor is zavartalanul folytathatták a banki tranzakciókat, amikor a nyugati szankciók mellett a Visa és a Mastercard több bankban is leállította az általuk működtetett szolgáltatásokat.

German Gref, a Sberbank vezérigazgatója azt is elmondta, a nyugati szankciók semmiben nem módosítják a bank pénzügyi terveit, hozzátéve, hogy aktívan dolgoznak az új rendszer kiterjesztésén arra az esetre, ha a nyugati szankciók miatt más bankok működése ellehetetlenülne. A Sberbank pénzügyi stratégiája a következő négy évben változatlan, amire a nyugati szankciók semmilyen hatást nem gyakoroltak. A vezérigazgató elmondása szerint a nyár közepén kiadott pénzügyi elemzésben ez szintén látható lesz. Korábban a Visa és a Mastercard leállította szolgáltatásait Oroszország területén, miután Barack Obama amerikai elnök bejelentette, hogy az újabb nyugati szankciók az orosz gazdaság gyengepontjait fogják érinteni. Azt követően több orosz bankban az emberek nem fértek hozzá saját pénzükhöz. A Visa és Mastercard szerződésszegésének köszönhetően több százezer ember nem fért hozzá saját pénzéhez a bankautomatákban, és átutalásokat sem tudtak intézni.


Forrás: Hídfő

(Tovább... | 3601 betű van még | Értékelés: 5)

Soros György piaci háborút hirdetett Oroszország ellen
2014. May 08. Thursday, 11:00 Szerző: magyarifjusag (156 olvasás)
Hídfő
Soros György zsidó befektető felszólította az Egyesült Államokat, hogy "büntesse meg" Oroszországot az olajárak manipulálásával. Szerinte az USA a stratégiai olajtartalékok kiárusításával leszoríthatná az olaj világpiaci árát, és így komoly csapást mérhetne egyenesen az orosz költségvetésre. Érdekes élőlény ez a Soros, senki nem ért egyet abban, hogy valójában hova is tartozik. A zsidók szerint magyar, a magyarok szerint zsidó, az oroszok szerint amerikai. Igazi világpolgár, aki sehová nem tartozik, nincsen hazája, ezért fűti a bosszúvágy és a még talpon lévő nemzetek elleni gazdasági támadásokra ösztönöz más országokat. Most épp Oroszország ellen fordult, - talán mert lélekben (azon felül, hogy zsidó) mégiscsak inkább amerikai, mint magyar. Soros szerint "meg kell büntetni" Oroszországot, de erre az USA által hozott szankciók nem alkalmasak, mert az egyes személyek megcélzásával valójában erősítik az orosz gazdaságot.

Ehelyett az olajárak manipulálására hívta fel a figyelmet, - szerinte, ha az USA kiárusítja a stratégiai olajkészleteket, azzal 12 dollárral csökkentené az olaj árát és így jókora bevételkiesést okozna az orosz állami költségvetésnek. Az Egyesült Államok jelenleg mintegy 200 napra elegendő olajtartalékkal rendelkezik. Ennek ellenére az olajár manipulálása puszta erőfitogtatás lenne, valódi hatást nem gyakorolhat Oroszországra. Az amerikai szövetségi kormány 90 napi tartalék fenntartását tartja kötelező érvényűnek, vagyis valóban van ilyen manipulációra bevethető olajtartalékuk. Ennek ellenére, ha az USA egy ilyen kereskedelmi háborúba kezd, az néhány hónapnál nem tarthat tovább. Miközben éves szinten nem okoznának olyan bevételkiesést, amit az orosz kormány ne tudna ellensúlyozni, Oroszország könnyedén elvágná az Egyesült Államokat saját olajtartalékaitól. Az USA jelenleg nettó olaj importőr, mert az észak-amerikai olajmezők nagy részét a jelenleginél jóval magasabb olajár mellett éri csak meg kitermelni. Annál többet hoznak be a NATO által demokratizált országokból.

Forrás: Hídfő

(Tovább... | 3262 betű van még | Értékelés: 5)

Így kell 270 milliót átcsalni Izraelnek
2014. May 01. Thursday, 11:00 Szerző: magyarifjusag (139 olvasás)
Hídfő
Az Elte Pályázati Innovációs Központja fejlesztési pályázatot írt ki. A pályázat minimum 30 millió, maximum 70 millió, teljes összegét tekintve pedig 270 millió forint. Célja mezőgazdaság, tiszta technológia, biotechnológia és orvosi műszerek, valamint - és ez a legfontosabb - informatikai fejlesztések. A lényeg: a pályázat csak izraeli-magyar közös pályázatként adható be. Ennek kapcsán azonnal gyanú ébred az emberben, és csilingelni kezdenek a vészharangok. Mi az, hogy csak izraeli-magyar közös pályázatként adható be? Alapvetően izraeli iskolákkal és személyekkel nem dolgozik össze más, csak eleve zsidók (illetve zsidó diákok). Ismerve a dolgok menetét, ez megint nem szól semmi egyébről, mint a magyar iskolákra szánt, amúgy is rettentően kevés állami támogatás átjátszásáról Izraelnek.

Miért nem csak magyar pályázatok ezek, és kizárólag csak magyarok vehetik igénybe? Miért kell nekünk zsidó egyetemistákat is pénzelni, amikor Izrael amúgy is kirabolja a bankjain keresztül a fél világot, iszonyat milliárdos támogatásokat zsebel be Németországtól a holokauszt valláson keresztül, az USA számára pedig Izrael a feneketlen zsák. Miért nekünk "csóró" magyaroknak kell még ezeket is támogatni? A kiírás témája szintén árulkodó: ha tisztában vagyunk azzal, hogy a fő lehallgató, megfigyelő, mindenhol állandóan ármánykodó népség a zsidó, és mindezeknek fő országa Izrael, akkor egyből felsejlik az embernek, milyen fajta programokról és informatikai fejlesztésekről is lehet szó. Milyen atomreaktort akarnak megint megtámadni, milyen új Stuxnet vírust kifejleszteni, vagy még modernebb lehallgató és megfigyelő rendszereket?

Forrás: Hídfő

(Tovább... | 4195 betű van még | Értékelés: 5)

Megéri-e nekünk a paksi bővítés?
2014. April 24. Thursday, 11:00 Szerző: magyarifjusag (150 olvasás)
Hídfő

Alig pár nappal az után, hogy a radikális atlantista ellenzék néhány tucatnyi aktivistája párszáz megvezetett emberrel utcára vonult a paksi atomerőmű bővítése ellen, máris publikálták az új felmérésük eredményeit, miszerint a magyarok elsöprő többsége ellenzi az atomerőmű bővítését. "A magyar lakosság 34 százaléka támogatja, 56 százalék viszont ellenzi, hogy orosz hitelből és orosz kivitelezésben új atomerőmű épüljön Pakson" - ez derült ki a Medián hétfőn közzétett felmérésből. A Gyurcsány féle Demokratikus Koalíció és a Gyurcsány alól önállósuló ex-MSZP-s pártkatonák mind az olcsóbb áram ellen szólaltak fel. Hogy ezt leplezzék, nem csak megrendelt eredményekkel elvégzett felmérés, hanem látszólag komoly tanulmányok is születtek arra vonatkozóan, hogy az atomerőmű bővítésével valójában drágább lenne az áram, sőt, maga az atomerőmű építése is drága.

Láthatóan arra operálnak, hogy a költségvetési összegekhez nem szokott, alacsony bérből élő magyar ember mindent természetszerűleg drágának tart, ami nagyobb állami beruházás. Erre az alapvetően cinikus gondolatra alapozzák a kormány által megkötött egyezmény kritikáját. Emiatt fel kell tennünk a kérdést: valóban drága-e az atomerőmű bővítése a magyar állam számára, és valóban drágább lesz-e az áram emiatt? A paksi erőmű bővítésére az orosz állam 10 milliárd eurós hitelt biztosít, ebből az összegből épül meg az erőmű két új reaktora. Az első blokk 2024-ben, a második 2025-ben kezd majd üzemelni, vagyis a beruházás összköltségeit még az egyszerű logika alapján sem egy összegben kell nézni, hanem 10 költségvetési évre leosztva. Ezzel a korábbi IMF hitellel azonos nagyságú hitelt vett fel a magyar állam, vagyis joggal mondhatjuk, hogy eladósodtunk. Mit kapunk ezért cserébe?


Forrás: Hídfő

(Tovább... | 4747 betű van még | Értékelés: 5)

Gyurcsány bejelentette; eltörölné Magyarországot a térképről
2014. April 15. Tuesday, 14:19 Szerző: magyarifjusag (544 olvasás)
Hídfő

Vasárnap Budapesten megtartotta az EP-választásokra készülő kampány nyitó rendezvényét a Demokratikus Koalíció, amin Gyurcsány egyértelművé tette; a még megmaradt Magyarországot is letörölné a térképről. Gyurcsány az újságírók érdeklődésétől övezve elmondta, ő "történelmi távlatokban, Európai Egyesült Államokban" gondolkozik. A DK elnöke elmondta, szerinte ennek feladata az európai polgárok védelme, a szabad gondolkodás biztosítása, a műveltség és tudás biztosítása lenne, valamint annak megakadályozása, hogy bármelyik tagállam átlépje a "világnézeti semlegesség" határát és "belebeszéljen abba, amit gondolunk". Emellett tiltaná a kötelező erkölcs- és hitoktatást is.

Talán a mondottakat leközlő újságírók nincsenek tisztában azzal, hogy az elmondottak pontosan mit jelentenek, Gyurcsány ugyanis Magyarország megsemmisítése hivatalossá tételének igényét jelentette be. Az "európai polgárok védelme" azt jelenti, hogy a DK elnöke az Európai Unió kezébe adná az erőszak-monopóliumot. A magyar állam így nem rendelkezne karhatalommal, rendőri és katonai erők kizárólag az Európai Unió szolgálatában állnának. Az "európai polgárok védelme" fogalomba beletartozna a katasztrófavédelem is, a rengeteg esetben késve érkező tűzoltók nem magyar központból, hanem uniós központból kapnák az utasítást. Talán a mondottakat leközlő újságírók nincsenek tisztában azzal, hogy az elmondottak pontosan mit jelentenek, Gyurcsány ugyanis Magyarország megsemmisítése hivatalossá tételének igényét jelentette be.


Forrás: Hídfő

(Tovább... | 8649 betű van még | Értékelés: 5)

Magyarországot feláldozták az atlantizmus zsidó oltárán
2014. April 07. Monday, 07:15 Szerző: magyarifjusag (147 olvasás)
Hídfő
A 44,36% Fidesz, 25,89% baloldal, 20,46% Jobbik szavazati eredmény újra megadja a kétharmados többséget a kormánypártnak - Orbán Viktor a választási eredmények összegzéseként pedig bejelentette, hogy a magyarok többsége az Európai Unióra szavazott. Tegnap este alig 25%-os feldolgozottságnál már fél Európa Orbán Viktor győzelmével foglalkozott. A német Die Zeit a Fidesz győzelmét öt fő okra vezette vissza: 1. nemzeti érzés, 2. Orbán Viktor karizmatikus vezető, 3. bankok elleni harc, 4. a recesszió vége, 5. gyenge ellenzék. Az európai baloldali sajtó fő véleményvonulata szerint az emberek főként Orbán euroszkeptikus politikája miatt szavaztak a Fideszre, és ugyanennek köszönhető a Jobbik előretörése is. Az Orbánt támogató emberek többsége amiatt lett Fidesz-szavazó, mert a Fidesz "szabadságharcot kezdett Brüsszel ellen".

Aki még emlékszik az első Békementről készült felvételekre, tudhatja, hogy a megkérdezett emberek válaszai szinte mind ezt támasztották alá: volt, aki egyértelműen azt válaszolta, azért támogatja Orbán Viktor, mert ő harcol az Európai Unió ellen. Nem kérdéses, hogy a Fidesz újabb győzelme és kétharmada az euroszkepticizmus látszatának köszönhető. Mindezek ismeretében érdemes újra rátekinteni a tegnap este történtekre: Orbán Viktor a győzelmi nyilatkozatot követően bejelenti, hogy Magyarország az Európai Unióra szavazott. Orbán Viktor tegnap este a győzelem bejelentésekor elárulta saját szavazóit. A megvezetett emberek tömege bizalmat adott egy köpönyegforgató politikusnak, akiről azt hitték, harcol a nyugat ellen - majd a szavazat leadását követően az első adandó alkalommal arcul köpte őket annak bejelentésével, hogy Magyarország a nyugat mellett döntött.

Forrás: Hídfő

(Tovább... | 5452 betű van még | Értékelés: 5)

Összeérnek a zsidó szálak
2014. April 03. Thursday, 07:51 Szerző: magyarifjusag (123 olvasás)
Hídfő
Orbán Viktor legutóbbi Szaúd-Arábiába látogatása során, mint kiderült, a volt SZDSZ-es Kóka János is az üzleti delegáció tagja volt. A liberális politikus Szijjártó Péternek köszönhetően diplomata-útlevelet kapott, így vett részt Orbán kíséretében. Kóka jelenleg a Cellum Global Zrt. elnök-vezérigazgatója, emellett a Cellum Bulgaria igazgatósági elnöke. A mobilfizetési szoftverekkel foglalkozó cégcsoport a kormány támogatásával szerez üzleti kapcsolatokat Szaúd-Arábiában, ami annyit jelent, hogy a Fidesz-kormány támogatja a korábbi SZDSZ embereit üzleti érdekérvényesítésükben, és ehhez minden szükséges állami privilégiumot megad. Emellett a Cellum cégcsoportban van érdekeltsége Gyurcsány Ferencnek is, vagyis a céghálózatban a rendszerváltó szabadkőművesek teljes spektruma képviselteti magát. Mivel a köztük lévő nézetbéli különbségek pusztán látszólagosak, ez a közösködés semmilyen gondot nem okoz, ehelyett aktívan elősegítik egymás üzleti előmenetelét, ha kell, az állami vezetők számára fenntartott jogosultságokkal visszaélve.

Diplomata-útlevelet ugyanis a vonatkozó jogszabályok szerint a köztársasági elnök, az Alkotmánybíróság elnöke, a Legfelsőbb Bíróság elnöke, ezen felül országgyűlési képviselők kaphatnak. Rendkívüli esetben olyan személy kaphat diplomata-útlevelet, aki a köztársasági elnök, a miniszterelnök, az országgyűlés elnöke, vagy a külpolitikáért felelős miniszter megbízásából hajt végre diplomáciai küldetést. Vajon a Fidesz-szavazók tisztában vannak-e azzal, hogy az Orbán-kormány az állami vagyont szétlopó liberálisok vagyonának gyarapodását egyengeti? Aligha. Kóka János megérdemli a köztörvényes bűnöző jelzőt az SZDSZ nemzetellenes tevékenységében betöltött szerepéért. Az Orbán-kormány tagjai eszerint hivatalosan is vállalják, hogy köztörvényes bűnözőket támogatnak nemzetközi kapcsolataik építésében.

Forrás: Hídfő

(Tovább... | 3120 betű van még | Értékelés: 5)

Újabb Csernobil fenyeget a szomszédban, a kormány hallgat
2014. March 19. Wednesday, 11:00 Szerző: magyarifjusag (147 olvasás)
Hídfő

Február 20-án az Oroszország Hangja bejelentette, hogy Ukrajnában a felfegyverzett "tüntetők" elfoglalták a rivnei atomerőművet. Az épületet ismeretlen fegyveresek rohamozták meg, majd elfoglalták az adminisztratív blokkokat. A fegyveresek felgyújtották a fő szervert és ellenőrzésük alá vonták a terület fő energiaforrását. Azt követően semmilyen információ nem jelent meg erről az európai médiában. Brüsszel eltussolta az ügyet, a hazai médiát pedig Brüsszelből vezérlik, így a magyar média sem volt hajlandó foglalkozni a történtekkel. Mivel a hazai média is tartja magát a hírzárlathoz, újra és újra fel kell tennünk a kérdést: mi történt azóta a rivnei atomerőművel?

Tisztában van-e azzal a magyar kormány, hogy egy szomszédos országban bekövetkező nukleáris katasztrófa milyen következményekkel járna Magyarországra nézve? A magyar külügy azóta elmulasztotta teljesíteni a kötelességét és nem járt közben ezügyben. Nem rendelték be az ukrán nagykövetet és nem kértek semmilyen hivatalos tájékoztatást a terroristák kezére jutott atomerőművel kapcsolatban. Időközben az orosz Roszatom a Nemzetközi Atomenergia Ügynökséghez fordult (NAÜ) azzal a kéréssel, hogy ellenőrizze az ukrajnai atomerőművek biztonságát. Ezt Dmitrij Rogozin miniszterelnök-helyettes személyesen jelentette be. Emellett azt is kinyilvánította, hogy az instabil politikai és gazdasági helyzet miatt Ukrajnában az atomerőművek biztonságának kérdése már nem belpolitikai, hanem külpolitikai probléma.


Forrás: Hídfő

(Tovább... | 3216 betű van még | Értékelés: 5)

A kárpátaljai politikusok elárulták a Magyarságot a zsidókért
2014. March 05. Wednesday, 18:20 Szerző: magyarifjusag (284 olvasás)
Hídfő

Az Ukrajnában alakuló kaotikus helyzet közepette elsikkadt a lényeg, valójában minek is volt köszönhető, hogy az atlantisták törvényessé tudták tenni az államhatalom megdöntését. Tegnap lemondott Gajdos István, az Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség vezetője, miután hétfőn a beregszászi várostanács rendkívüli ülésen elhatárolódott tőle és tevékenységét a kárpátaljai magyarságra nézve károsnak minősítették. Azt követően eljuttatott az MTI-nek egy közleményt, amiből minden épeszű ember számára kiderül, hogy Gajdos István annak ellenére, hogy magyar, hosszú távon képviselőként a magyarság elleni aknamunkát folytatott.

Miután a felfegyverzett ellenzék megrohamozta a parlament épületét és a kormánypárti képviselők elmenekültek az országból, a korábban még kisebbségben lévő ellenzéki erők így többséget szerezve a megfelelő törvények meghozásával többé-kevésbé alkotmányossá tették a Nyugat-Ukrajnában lezajlott atlantista hatalomátvételt. Emlékeztetőül: az ellenzék által működtetett parlament korábban megszavazta, hogy a rendőrök önvédelemből sem használhatnak fegyvert az addigra fegyverrel rendőrökre lövöldöző tüntetőkkel szemben. Majd megszavazták a rendőri erők kivonását Kijev belvárosából, ahol eközben javában zajlott a fegyveres felkelés. Később megszavazták többek közt a 2004-es alkotmányhoz való visszatérést, Timosenko szabadon engedését, valamint Janukovics elnök "felelősségre vonását". Ezzel megadták azt a látszatot, hogy az Ukrajnában zajló puccs valójában egy törvényes folyamat keretein belül maradt.


Forrás: Hídfő

(Tovább... | 7336 betű van még | Értékelés: 5)

A neonácik és a nemzeti radikálisok zsidó érdekeket szolgálnak
2014. March 05. Wednesday, 17:57 Szerző: magyarifjusag (171 olvasás)
Hídfő

Olekszandr Turcsinovot, a levitézlett Moszad-ügynököt, aki korábban a Timosenko-kormányban volt titkosszolgálati vezető, majd második felvonásra miniszterelnökhelyettes, épp a mai napon nevezték ki a hadsereg főparancsnokává. A mostanra kialakult helyzettel a szokványos kategóriák rabjai láthatóan nem nagyon tudnak mit kezdeni. Ukrajnában az emberijog-demokrata "jenkiken" kívül izraeli kiképzők is részt vettek a szélsőjobboldali tüntetők szervezésében, akik eközben "Viking SS 88" feliratú sisakokkal a fejükön zsinagógákat gyújtogattak és rendőrökre lövöldöztek. Majd egy zsidót tettek meg államfővé és a hadsereg főparancsnokává, aki természetesen "magára vállalta" e nemes feladatot, miután a hasznos idióták elvégezték a piszkos munkát.

A jobboldal többsége síri csendben van. Minden országban. Itthon is, nyugaton is - nem nagyon tudnak mit kezdeni az ukrán helyzettel. Mi is van ilyenkor? Zsidózni kellene, vagy támogatásukról biztosítani a "harcostárs" nemzeti radikálisokat? De hiszen a zsidók szervezték a nemzeti radikálisokat. A "harcostársak" hasznos idiótaként az atlantisták bábfiguráiként tombolnak az utcákon, épp olyan "nyugati típusú demokráciát" csinálnak, amit idehaza a jobboldal teljes mellszélességgel ellenez. Mégis mit lehet ilyenkor mondani? A döbbent csend megint csak rámutatott, hogy a szokványos kategóriákat el lehet felejteni. Kapitalizmus van, - pénz beszél. Aki fizet, az diktál. Így harcolnak az NS-tüntetők zsidó államfő kinevezéséért. Aztán utólag lehet mondani, hogy "mi nem Timosenkot, mi nem Turcsinovot akartuk". Talán pár év késéssel arra is rájönnek majd, hogy már a legelején nem kellett volna elfogadni azt a néhány száz hrivnyát.


Forrás: Hídfő

(Tovább... | Értékelés: 5)

Ha nem szereted a zsidókat
2014. February 19. Wednesday, 14:00 Szerző: magyarifjusag (219 olvasás)
Hídfő
Méghogy nincs holokauszt-kultusz Magyarországon. Azt mondják, egyáltalán nincs holokauszt-kultusz. Igazából ki is javíthatjuk; zsidókultusz van. Minden előrejutás, gazdasági vagy politikai fennmaradás egyetlen záloga; "Szeresd a zsidót!". Ha szereted, akkor bármi lehetsz. Ha ennek hangot is adsz, gazdag lehetsz. Ha zsidó vagy, tied a világ. Erről szól az egész nyugati rendszer. Elegendő, ha nem szereted a zsidókat. Ha megérzik, vagy megtudják rólad, máris kegyvesztett vagy. Minden olyan körben, ahol valaki érvényesülni akar, úgy fog rád nézni, mint előrejutásának kerékkötőjére. Utálni, sőt gyűlölni fog, mert ő legbelül nagyon is tisztában van ezzel, még ha ki sem meri mondani még ezt sem. Annyira retteg magától a zsidó szó említésétől is, hogy még ezt sem meri kimondani.

Térjünk ki egy gondolat erejéig a politikai szervezetekre. Érdekes módon lehetsz te akármilyen hazafi, kommunista vagy hungarista, népi elvű vagy internacionalista, egyetlen egy nem lehetsz, olyan, aki nem szereti a zsidókat. Ha nem szereted a zsidókat, akkor indexre tesz a rendszer. Ki vagy zárva mindenből, céltáblává válsz, egy gigantikus lőtéren, ahol mindenki téged fog lőni. A karrieristáktól kezdve a médián keresztül a hivatalokig és az állami gépezeten át a rendőrségig és titkosszolgálatokig mindenki. Ha nem szereted a zsidót, az már önmagában elegendő ok arra, hogy vegzáljanak, megfigyeljenek, lehallgassanak. Ezek alapján bármennyire jók a politikai elképzeléseid, akármennyire jó megoldásokkal rendelkezel a bajokra, azt soha nem fogod tudni érvényesíteni. Semmilyen körülmények között sem. Mert a rendszer ilyen. Az egész gazdasági és politikai rendszer a zsidók szeretetére vagy utálatára épül fel. Ez az origó, minden elv és lehetőség központja. Ezért van az is, hogy ha zsidó kerül netán kereszttűzbe, mert csalt, lopott, hazudott, akkor a többi - akár zsidó akár nem - azonnal menti, mert ha nem teszi, sérül a zsidók iránti hűsége, és romlanak az esélyei.

Forrás: Hídfő

(Tovább... | 6199 betű van még | Értékelés: 5)

Az EU rákot okozó génekkel fertőzné meg a magyar lakosságot
2014. February 12. Wednesday, 14:01 Szerző: magyarifjusag (130 olvasás)
Hídfő

Az Európai Unió engedélyezte, hogy területén a DuPont amerikai cég génmódosított kukoricát termesszen. Történt ez annak ellenére, hogy a 28 tagállamból 19 képviselő ellenezte az engedély megadását. Ez azt jelenti, hogy a képviselők 67%-a ellene szavazott, ami a demokrácia fogalmai szerint is abszolút többség. Ez még nyilvánvalóbbá tette, hogy az Európai Unióban nyoma nincs semmilyen demokráciának, annak ellenére, hogy az EU vezetés álságosan minden nap valami kapcsán demokratikus értékekre hivatkozik. Mivel hazánk továbbra is az Európai Unió tagja, a határellenőrzés hiánya miatt Magyarországot is ellenőrzés nélkül eláraszthatják olyan termények, melyek GMO-fertőzöttek.

Újból előállt az a helyzet, hogy hazánk az EU-tagság miatt kiszolgáltatottá vált egy olyan dolognak, aminek a következményeiről se hosszú távú tapasztalat, se hitelesnek elfogadható hatástanulmány nem született még, pusztán üzleti érdekek miatt engedélyezték. A helyzet súlyosságát fokozza, hogy Magyarországon az utóbbi évek időjárása miatt sok helyen jóval kevesebb a termés, és az Európai Unió más tagállamaiból vett kukorica akár 50%-al is olcsóbb lehet a hazainál. Emiatt pillanatok alatt, ellenőrzés nélkül áraszthatja el Magyarországot a GMO-fertőzött kukorica, ami a takarmányozáson, állattenyésztésen keresztül akár még idén az asztalunkra kerülhet hús, tojás, vagy más élelmiszer formájában.


Forrás: Hídfő

(Tovább... | 3464 betű van még | Értékelés: 5)

Terrorista szervezetté formálódik a Mazsihisz
2014. February 12. Wednesday, 13:58 Szerző: magyarifjusag (124 olvasás)
Hídfő

Tovább súlyosbodik a Mazsihisz és a kormány közt kirobbanó botrány, miután tegnap a szervezet elnöke nyilvános magyarázkodásba kezdett, a korábban megfogalmazott követeléseiket "barátságos párbeszédre hívás"-ként értelmezve. A Mazsihisz szembesült azzal, hogy a magyar kormányra történő nyílt nyomásgyakorlás a hatályos magyar törvények szerint terrorcselekmény, emiatt nem merték tovább feszíteni a húrt. Ennek ellenére látható, hogy a kormány sakkban tartásáról nem mondtak le, a zsidó szervezet nemzetközi kapcsolatai segítségével folytatja a magyar kormány nyomás alatt tartását.

Abban a pillanatban, ahogy a hazai zsidóságot képviselő Mazsihisz visszavonulót fújt, az általuk megkezdett nyomásgyakorlást az American Jewish Congress zsidó szervezet folytatta. Az AJC által kiadott közleményben arra szólítják fel Orbánt, hogy késedelem nélkül kezdjen el foglalkozni a hazai zsidó szervezetek által megfogalmazott "kérésekkel". Látható, hogy a Mazsihisz nem adja fel a magyar kormányra történő nyomásgyakorlást, és mivel szembesült azzal, hogy a Btk. szerint ez terrorcselekmény, a hazai szervezet helyett ezt nemzetközi kapcsolatait felhasználva folytatja, amelyekre nem vonatkoznak a magyar törvények.


Forrás: Hídfő

(Tovább... | 4229 betű van még | Értékelés: 5)

Csak Oroszország képes megbontani a magyarellenes zsidó koalíciót
2013. December 20. Friday, 13:00 Szerző: magyarifjusag (224 olvasás)
Hídfő
Hazánkat olyan államok veszik körül, melyek ellenséges, vagy közönyös magatartást tanúsítanak velünk szemben. Ez érthető, mert a történelmi előzmények hosszú időre meghatározták az egykori Nagy Magyarország felbomlásából kialakult, vagy területileg gyarapodott országok ellenségképét. Ez az ellenségkép ott erősebb, ahol nagyobb számban élnek még magyarok, illetve amely országok nagy részeket kaptak a trianoni békeszerződésben.

Trianonnak valójában ez volt a lényege. Egy genetikailag és földrajzilag egységes térséget úgy osztottak meg, hogy annak igazságtalansága igen nehezen feloldható kérdéssé vált. Több kis, egymással is ellenségeskedő ország egy térségben törvényszerűen  olyan állapotot idéz elő, amely az erősebb államok érdekövezetévé teszi Közép-Európát. Minden kis ország erős szövetségest keresett (és keres), és ez a folyamat meghatározza az elkötelezettségek irányát. A magyar-ellenes ellenséges politikát viszont  tovább fokozza.

Forrás: Hídfő

(Tovább... | 4533 betű van még | Értékelés: 5)

Kárpátalja visszacsatolása az országot a zsidó nyugathoz láncolná
2013. November 22. Friday, 13:00 Szerző: magyarifjusag (704 olvasás)
Hídfő
Litvánia, Lengyelország, Hollandia és Dánia külügyminiszterei felszólították az ukrán hatóságokat, hogy folytassák és gyorsítsák meg az európai uniós csatlakozáshoz szükséges reformok végrehajtását. Az európai külügyminiszterek ennek kapcsán a médiának is nyilatkoztak a Kijevben, Viktor Janukovics ukrán elnökkel tartott megbeszéléseket követően. A médiának nyilatkozó Radoszlav Szikorszki lengyel külügyminiszter szerint a megbeszélésen a külügyminiszterek kifejtették véleményüket Ukrajna és az Európai Unió viszonyával kapcsolatban. Ukrajna meghívót kapott az "európai családba", ahogy ők mondják.

A lengyel külügyminiszter kifejtette, hogy Ukrajna felvétele az Európai Unióba garantált, az uniós tagállamok külügyei "nyomást fognak gyakorolni" Brüsszelre ezügyben. A litván külügyminiszter szerint pedig még a Vilniusban, novemberben tartott "Keleti Partnerség" csúcstalálkozót megelőzően kézzel fogható eredményt lehet elérni. Azzal azonban mindkét fél - az európai külügyek és az ukrán kormány is - tisztában van, hogy ez a "nagy lehetőség" valójában fenyegetés Ukrajna területi egységére nézve.

Forrás: Hídfő

(Tovább... | 8752 betű van még | Értékelés: 5)

Létkérdés hazánk azonnali szakítása a zsidó nyugattal
2013. October 25. Friday, 13:00 Szerző: magyarifjusag (325 olvasás)
Hídfő
2011 október 4-én az Izvestia újság publikálta Vlagyimir Putyin orosz elnök posztszovjet országok újraegyesítéséről megfogalmazott írását, mely előirányozta  a posztszovjet országok uniójának 2015-ig történő megalapítását. A Putyin által beharangozott Eurázsiai Unió gazdasági alapját az Oroszország, Belorusszia és Kazahsztán által alkotott vámunió képezi. Ez a modern világ legerősebb pólusaként fellépő szupranacionális egység megteremtését is jelenti, amely egyben a világ földgáztartalékainak 33%-ával rendelkezik, így energetikai nagyhatalomként léphet fel.

A tagságra az alapító államokon kívül a posztszovjet közép-ázsiai országok is igényüket jelentették be, valamint Ukrajna is nagy valószínűséggel csatlakozik a vámunióhoz. Putyin szerint a belépő országok az unió támogatásával alkalmassá válnak arra, hogy az európai piacon versenyképessé válva gazdasági expanzióba kezdjenek. Még abban az évben a három alapító tagállam, Oroszország, Belorusszia és Kazahsztán elnöke aláírta a megállapodást az Eurázsiai Gazdasági Térség 2015-ig történő kialakításáról.

Forrás: Hídfő

(Tovább... | 11765 betű van még | Értékelés: 5)

A zsidó világuralom egyetlen ellenszere Oroszország
2013. September 27. Friday, 13:00 Szerző: magyarifjusag (1080 olvasás)
Hídfő
Nem lenne bölcs dolog azt hinni, hogy a Szíriában történt vegyi támadással kapcsolatos politikai baklövés megállítaná az Egyesült Államokat nagy volumenű expanziós terveinek megvalósításában. A következőkben szeretnénk képekkel illusztrálni azokat a világban zajló folyamatokat, amelyeket a naponta ránk zúduló hírözön nem mutat meg teljes egészében. A három évvel ezelőtt elkezdődött arab politikai felfordulás első fázisa lezárult azzal, hogy Oroszország elegáns diplomáciai művelettel megakadályozta a Szíria elleni közvetlen imperialista agressziót. Az első fázisban az Egyesült Államok győzelmet aratott politikai vonatkozásban, de egyre nyilvánvalóbb, hogy csak átmenetileg.

Forrás: Hídfő

(Tovább... | 27115 betű van még | Értékelés: 5)

Kissinger szerint Izraelnek 10 éve maradt
2013. August 27. Tuesday, 09:04 Szerző: magyarifjusag (236 olvasás)
Hídfő
Henry Kissinger meglehetősen hírhedt politikus az Egyesült Államokban. A faji lojalitása miatt Izrael-pártisága érthető. Politikai pályája során valamennyi nagy amerikai felforgató műveletben benne volt a keze. Mondhatjuk azt is, hogy az egyik fő motorja volt a rengeteg csalással, hazugsággal, ármánnyal teleszőtt amerikai külpolitikának.

Benne volt a keze az arab-izraeli háborúkban, ő járta ki a zsidók elképesztően magas támogatását, a Liberty hadihajó elleni izraeli támadás ellenére is. Része volt az egyiptomiak megfenyegetésében, majd lefizetésében is, de éppúgy ott volt a dél-amerikai USA-ellenes kormányok megbuktatásában, ha demokratikusan nyertek, ha nem, a különböző junták pénzelésénél, a kínai-orosz konfliktus felbujtójaként már a háttérben mozgolódott, az India és Pakisztán között kirobban háborúban szintén a közvélemény részéről élesen bírált felbujtó volt. Gyakorlatilag egy bebetonozott zsidó az amerikai kormányban, 1969-től 1977-ig volt hivatalos tanácsadó, de befolyása semmit sem csökkent a nemhivatalos időszakában sem.  Érintett volt a Watergate-ügyben, mint tanácsadó, érdekes módon mégsem bukott együtt Nixonnal, hanem hivatalban maradt.

Forrás: Hídfő

(Tovább... | 3963 betű van még | Értékelés: 5)

Új piacok, vagy rasszista forradalom?
2013. August 01. Thursday, 15:27 Szerző: magyarifjusag (327 olvasás)
Hídfő

E hónap kezdetével megkezdődtek az Európai Unió és az Egyesült Államok vámunióját jelentő transzatlanti szabadkereskedelmi övezet létrehozásáról a tárgyalások. Ez alatt a 'hivatalos' és 'nyilvános' tárgyalást kell érteni, hiszen ismert, hogy az együttműködés részletei már évtizedekkel ezelőtt ki voltak dolgozva. Ez a gazdasági megállapodás jelenti majd annak az Atlanti Uniónak az alapjait, aminek katonai megalapozására jött létre az Észak-Atlanti Szerződés. A nyugati ember kondicionáltsága pedig mostanra érte el azt a szintet, hogy a gazdasági integrációval is nyilvánosan lehetett előlépni.

Akkoriban a NATO az oroszellenes és kommunistaellenes érzelmekre épülve jöhetett létre - majd később a terrorizmusra hivatkozva maradhatott fent. Most sincs ez másként; a transzatlanti gazdasági uniót a munkanélküliségre hivatkozva csinálják meg, és ki tudja, a későbbiekben milyen botrányra hivatkozva jelentik majd be a politikai uniót.


Forrás: Hídfő

(Tovább... | 7853 betű van még | Értékelés: 5)

Chuck Hagel megkezdte újabb közel-keleti körútját
2013. April 24. Wednesday, 23:56 Szerző: magyarifjusag (274 olvasás)
Hídfő

A közelmúltban lezajlott átrendeződést követően az amerikai védelmi miniszter nemrég bejelentette, hogy a Közel-Kelet több országában is látogatást tesz. Az amerikai külügy most elsősorban azokra az országokra összpontosít, melyek bár instabilak, de erővel még az amerikai érdekszférában tarthatók.

Chuck Hagel ezúttal Jordániában, Szaúd-Arábiában, Egyiptomban és az Egyesült Arab Emírségekben tesz látogatást. Hagelnek - két hónappal ezelőtti - kinevezése óta ez a második körútja, az első szintén egy az amerikai külpolitika számára instabil országgal (Afganisztán) kezdődött. A jelenlegi körút első állomása Izrael lett, és valószínűleg egy újabb izraeli látogatással végződik, ami sok mindent elárul arról, melyik nemzetet is szolgálja az amerikai védelmi miniszter.


Forrás: Hídfő

(Tovább... | 4065 betű van még | Értékelés: 5)

Bokros került elő a kalapból
2013. April 22. Monday, 23:52 Szerző: magyarifjusag (176 olvasás)
Hídfő
Nem sokkal azután, hogy Fodor Gábor bejelentette egy új liberális párt alapítását, Bokros Lajos is létrehozott egy másik pártot. A "Modern Magyarország Mozgalom" céljaként nevezte meg az egyén, a piac, a magán- és szellemi tulajdon szabadságát, vagyis egyértelműen liberális pártként sorolható be.

Annak ellenére, hogy egy liberális pártról van szó, azt láthatjuk, hogy mint minden politikai szervezetnek, ennek az új pártnak is egyetlen eleme a vezérelv. Teljesen természetes dolog, hogy az emberek egy vezetőt követnek, és annak ellenére, hogy tagadják, a baloldali pártalapítások is erre alapoznak. Magyarországon az emberek pedig egyre inkább egy vezetőt akarnak; egy személyt, akinek pusztán a személye is kiutat jelent a válságból. Erre a társadalmi igényre alapozva próbált Gyurcsány a magafajtáknak új pártot csinálni, és függetlenül a párt megszövegezésétől, a korábbi szavazók egy része ment a párt élén álló személy után.

Forrás: Hídfő

(Tovább... | 4644 betű van még | Értékelés: 5)

Mikor az Antikrisztus bilincsbe veri önmagát
2013. April 14. Sunday, 00:14 Szerző: magyarifjusag (393 olvasás)
Hídfő
Egy állam büntetés végrehajtási rendszerének sajátságait a következők jellemzik. A börtönrendszer tárgyiasult elemét az intézményrendszer, úgymint a börtönök intézményhálózata, valamint a működéshez szükséges anyagi és tárgyi feltételek alkotják. Ezek azonban csak a börtönszellemiség szervezeti síkra való kivetülései. A börtönszellemiség az államnak a társadalmi erkölcsi és közösségi szellemi normák rendszereinek biztosítására meghatározott alapszellemisége. Így milyensége közvetlenül és legbelülről jellemzi az őt létrehozó állam szellemiségét.

A börtönrendszerek szellemiségére jellemző a közösségi irányultság, a közösségi irányultságú szellemiséget az AMSZ 58. * pontja akként határozza meg, hogy „a börtönbüntetés végső célja és jogalapja a társadalomnak a bűncselekményektől való védelme. Ez csak akkor érhető el, ha a börtönbüntetés idejét a lehetőségekhez mérten arra használják, hogy a fogvatartott a társadalomba való visszatérésekor ne csak kívánjon, hanem képes is legyen törvénytisztelő és önálló életet élni.”

Forrás: Hídfő

(Tovább... | 8370 betű van még | Értékelés: 5)

Vizsgálatok bizonyítják az izraeli sterilizációs program létét
2013. March 02. Saturday, 04:45 Szerző: magyarifjusag (178 olvasás)
Hídfő
Az izraeli egészségügyi minisztérium a nyilvánosság nyomására kénytelen volt vizsgálatot indítani influenza elleni védőoltások ügyében, mivel nyilvánosságra jutott, hogy az úgynevezett ellenoltással etióp nők ezreit sterilizálták az izraeli kórházakban.

A szociális munkásoknak egyre feltűnőbbé vált, hogy Izraelben az etióp lakosság termékenységi rátája tíz év alatt a felére csökkent. Ekkor került sor az oltóanyagok bevizsgálására. A vizsgálat során bebizonyosodott, hogy a pácienseknek beadott influenza elleni oltóanyag okozza az egyre gyakrabban panaszolt menstruációs zavarokat, mellékhatásként teljes meddőséget is okozhat.

Az egészségügyi miniszter helyettese a nyilvánosság előtt többször is tagadta, hogy az izraeli kórházakban a nemzsidó nőket sterilizálják. Végül az oltóanyagok vizsgálatának eredményei miatt kénytelen volt az egészségügyi minisztérium is vizsgálatot indítani.

Forrás: Hídfő

(Tovább... | 3425 betű van még | Értékelés: 5)

  
"A magyar vér oly nagy értéke Európának és a szabadságnak, hogy óvnunk kell minden cseppjét."


 
PHP-Nuke © 2005 Francisco Burzi. A PHP-Nuke terméktámogatás nélküli szabad szoftver, amelyre a GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.38 másodperc