Welcome to Magyar Ifjúság

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Korszakváltás

Hírek

Oroszország Hangja


Filmajánló

Könyvajánló

MIÉP

Döglött aknák

Döglött Aknák


Csurka István: Deficit

Csurka István: Deficit


Írószövetségek harca

Csurka István: Írószövetségek harca


Portréfilm Csurka Istvánról

Csurka István: Eredeti helyszín

Új Színház

Új Színház


Csurka István lesz az intendáns Dörner György mellett

Földindulással kezdődne Dörner színházának tavaszi évadja

Dörner György és Pozsgai Zolt az EchoTv-n

Csurka István nyilatkozata + Tarlós István közleménye

Közlemény: a főpolgármester kéri Dörnert, ne alkalmazza Csurkát

Csorja Gergely:
A szakmaiság

Bucz Hunor:
Szívből örülök Dörner kinevezésének


Csorja Gergely:
Náci vagyok, valószínűleg ön is az


Bayer Zsolt:
Húsevő virág


Csorja Gergely: Terror

Dörner György az EchoTv-n

Videó: Fábry Sándor esete a toleránsokkal

Csurka István: Ascher Café

Függetlenség: A szakma

Dózsa László:
Szétrohad az elkorhadt nómenklatúra

Harsányi Gábor:
A fiatalság kiéhezett a magyar drámákra

Jövőnk.info: Mi a bajuk az idegeneknek Dörnerrel és Csurkával?

Csurka István: Színház

Bayer Zsolt: Új Színház

Demokrata-kör

Falusy Márton:
Az Amerikai Népszava újra akcióban:
„…megnyitják az első náci, nyilas színházat - potenciális gyilkosokat nevel”

Újjáéledő Bocskai Színpad


  
Magyar Ifjúság: Szabad Riport

Keresés a rovat híreiben:   
[ Főoldal | Rovatok ]

Egészségügyi vészhelyzetet teremtenek az afrikai bevándorlók Európában
2015. May 01. Friday, 12:36 Szerző: magyarifjusag (156 olvasás)
Szabad Riport

Özönlenek Európába az afrikai ‘menekültek’, – vagyis az illegális bevándorlók. Krónikussá, sőt lassan kezelhetetlenné válik a migrációs kérdés, – az Unió szó szerint a 24. órában van. Ám, ha valaki azt gondolná, – hogy mindössze csak Nyugat-Európát érintené ez az ügy, – az tévedhet, nem is kicsit. Magyarországra is kerülhetnek néger menekültek, – mégpedig Nyugat-Európából, az egyenlő teherelosztási kvóta alapján, – jócskán megfejelve a hazánkban amúgy is jelen lévő migrációs problémát, – a Balkán felől beáramló menekültek ügyét is. Az elmúlt héten három cikkünk is foglalkozott, – ezzel az egyre súlyosabbá váló menekültügyi problémával; Többek között ezt írtuk: ”…El lehet gondolkodni azon, hogy kiknek az érdekében szorgalmazzák a teljes befogadást a liberálisok, – kiknek áll érdekében az európai népek elözönlésének elősegítése, – s ezáltal a teljes megsemmisítése?… Az Unió bevándorlási kvótái szerint, – előbb-utóbb megtörténik a bevándorlók országonkénti szétosztása. S könnyen elképzelhető, hogy hazánkba is bőven jut belőlük…”

Ám egy fontos dologra eddig még nem tértünk ki. Ez pedig az egészségügyi és járványügyi kérdés. Ezek a bevándorlók minden további nélkül behurcolhatnak olyan az EU-ban sosem látott, vagy már évszázadokkal ezelőtt leküzdött betegségeket, kórokozókat, – melyek rájuk nézve ugyan teljesen ártalmatlanok, ámde a fehér embert megbetegíthetik, szélsőséges esetben meg is ölhetik. Az utóbbi 100-200 évben elég sok ilyen fajta afrikai eredetű kórokozóra derült fény, s ezek közül jó néhányról kiderült, hogy a fehér emberre ártalmas, vagy akár halálos, miközben a feketékre nézve majdnem teljesen teljesen ártalmatlanok, és az egészségüket nem befolyásolja. Ámde vannak Afrikában még ennél brutálisabb fertőző betegségek is, – melyek minden élő organizmust megfertőznek és megölnek. Egy részük új, mint például az Ebola. – Más részük pedig már Európában legyőzetett, – ami nem jelenti azt, hogy nem szed tömegével majd áldozatokat, – ha újra megjelenik a kontinensünkön, – ilyen például a Kolera.


Forrás: Szabad Riport

(Tovább... | 7637 betű van még | Értékelés: 5)

Az új értékrend kialakítása
2014. June 02. Monday, 11:00 Szerző: magyarifjusag (266 olvasás)
Szabad Riport
Tudjuk, hogy az eltervezett új világrend kitalálói nem mások, mint a pénzoligarchia vezetői. Ők irányítják a mostanra megreformált titkos társaságokat (mint pl. az illuminátusokat, szabadkőműveseket, vagy különböző lovagrendeket), melyek már most világirányító gazdasági vállalkozásokban öltenek testet (úgy, mint az IMF, Világbank, CFR, BILDERBERG csoport, stb.) Ismerjük céljukat is; a „táplálék lánc csúcsán ülő ragadozók” (a hármak, a kilencek, és a tizenhármak) kezébe koncentrálni minden hatalmat, azaz átvenni a világ irányítását. Olyanná alakítani az egész bolygót mely céljaikat legjobban szolgálja. És ismerjük eszközeiket is! Ami nem más, mint a maguk módszereivel előállított hitelpénz! És az e pénzzel finanszírozott technikák, mint a globalizáció, a politika irányítása, stb. Ha mindenki nem, is de egyre többen, tudnak már erről.

És azok a kívülállók, akik, akár csak bepillantást is nyertek ebbe az eszköztárba, attól a kevéstől is elborzadnak. Azok pedig akik többet is tudnak róla, megpróbálják megmutatni másoknak is. Azok pedig akik nagyon sokat tudnak már róla, és meg is értették az összefüggéseket, már harcolnak ellene főként a nyilvánosság erejével, és útmutatásaikkal! Ám akik mélyen benne vannak, hallgatnak mindenről. (egy-két kivételtől eltekintve) A Kérdés csak az, MI MIT TEGYÜNK? Egyszerű! Minél szélesebb körben terjeszteni ezeket az ismereteket, és feltárni az összefüggéseket. A tudók harcát, megoldásait átadni mindenkinek. Hisz harcolni csak az ellen tudunk hatékonyan, amit ismerünk. S minél jobban megismerjük az ellenséget, annál hatékonyabban vehetjük fel ellene a harcot. Bár ez a háború már nagyon régóta, közel egy évszázada folyik. Hadüzenet nélkül, titokban alattomosan indították ellenük, újabb és újabb fegyvereket vetnek be, s ezek a fegyverek az életünk minden területét támadja. Teszik ezt a legalattomosabb módon, és legaljasabb eszközök, módszerek bevetésével, a saját kormányainkat felhasználva ellenünk.


(Tovább... | 18690 betű van még | Értékelés: 5)

Retteg a nyugat az új népi államoktól
2014. May 19. Monday, 11:00 Szerző: magyarifjusag (258 olvasás)
Szabad Riport

A szellemet kiengedték a palackból – a Nyugat számára oly rémisztő; közösségi társadalom szellemét. A Nyugat által szponzorált kijevi puccsisták agresszív politikájára válaszként; – május 12-én, Délkelet-Ukrajna területén megalakultak a XXI. század első népi államai; A Donyecki és a Luganszki Népköztársaság. Oroszország kinyilvánította lojalitását és elismerését ezen fiatal államok irányában. De, hogy miért mondjuk azt, hogy kiengedték a szellemet a palackból – és ki is engedte ki vajon? Nos maga Kijev volt az, aki ezt megtette. Ő verte le szó szerint a dugót a palackról, s engedte szabadon a népi demokrácia szellemét, melyet a Nyugat immáron 25 éve nagy kínkeservvel száműzött, s dugaszolt be oda, – a kelet-európai népi demokráciák, majd a Szovjetunió felszámolásával. Ám ez csak a Nyugat számára kellemetlen szellem, – Kelet-Európa népei számára nagyon is valóság, s megújult formája; a XXI. századi népi demokrácia, – immáron az egyetlen lehetséges jövőkép.

Hiszen a Nyugat 25 év alatt mit adott nekünk? – Többnyire csak a rosszat. A szemetet, a bűnözést, a kábítószereket, az erkölcstelenséget, a csalásokat, az embertelenséget, a kilakoltatásokat. Így mutatta ki a foga fehérét a nyugati kapitalizmus, – bebizonyítván mérhetetlen önzését, pénzéhségét, agresszivitását és kegyetlenségét. Hazánkban sem kell talán bemutatni senkinek, – a nyugatról erőszakkal importált kapitalista rendszer által okozott mérhetetlen károkat; a szegénységet, a 4 millió koldust, a városokból szó szerint kisöpört rengeteg hajléktalant, – a kilakoltatott emberek tragédiáját, – miközben egy szűk hatalmi és gazdasági elit, – dúskál minden földi jóban. Ezért, ma már az átlagember, – aki természetesen szegény és egyre szegényebb lesz, – már egyre inkább tudja, hogy változás kell; egy közösségi állam formájában, – melynek megjelenítője a Népköztársaság. De mit is jelent tulajdonképpen a népköztársasági államforma, – melyből most két állam is alakult Délkelet-Ukrajnában? – Vagyis mitől retteg annyira a Nyugat?(Tovább... | 9176 betű van még | Értékelés: 0)

Multik haza! – A Pepsinek is mennie kell Venezuelából
2014. May 05. Monday, 11:00 Szerző: magyarifjusag (151 olvasás)
Szabad Riport
Chavez is komolyan gondolta, hogy visszaszerzi országát a multiktól. Venezuelában a kormány kisajátítja a Pepsi üzem területét is. A venezuelai hatóságok szerdán kezdték meg földterület kisajátításának folyamatát Catia la Mar-ban – mondta Alejandro Simancas, a dél-amerikai Pepsi ügyvezetője. Elmondása szerint, reggel a társaság területén megjelentek Vargas államügyész kíséretében a Nemzeti Gárda és a rendőrség katonái a helyszíni vizsgálat lefolytatására. Hivatalos értesítést a cég vezetősége nem kapott, a közelgő földvásárlást szóban jelentették be a helyi médiában.

Hatóságok szeretnék már most kisajátítani a Pepsi által elfoglalt területeket, raktárakat, ám a nemzetközi vállalatnak továbbra is szándékában áll működtetni az üzemet, mindaddig, amíg nem kapja meg a szükséges hivatalos értesítéseket. A mostani helyszíni ellenőrzés elsődleges célja az volt, hogy a helyi hatóságok meggyőződjenek arról, milyen termékek kerültek felhalmozásra a Pepsi raktárakban. Alejandro Simancas azt mondta, hogy a raktárakban nem tárolt semmit, de üdítő, ásványvíz, és az étolaj vár forgalmazásra a kiskereskedők számára. Azt is hangsúlyozta, hogy az üzem mindaddig működni fog, amíg a kormányzó irodája által hivatalosan, a kisajátításra megadott felmondási idő le nem jár.


(Tovább... | 4940 betű van még | Értékelés: 0)

Az EU és az USA uniója? – Vak vezetne világtalant…
2014. April 21. Monday, 11:00 Szerző: magyarifjusag (90 olvasás)
Szabad Riport
Az Európai Unió és az Egyesült Államok titkos tárgyalásokat folytat kereskedelmi-gazdasági szövetség kialakítása érdekében. A médiák értesülései szerint Washington és Brüsszel páratlan szerződés aláírását készíti elő, amelynek célja az egységes transzatlanti piac kialakítása, az Óvilág és az Újvilág egyesítése a BRICS csoport, különösen India, Kína és Oroszország rohamosan fejlődő piacai ellensúlyozása érdekében. Ezt kevesen tudják, de az Európai Unió és az USA gazdasági integrációja eszméjének Németország volt az atyja. Angela Merkel német szövetségi kancellár 2007-ben személyesen lépett fel ezzel a kezdeményezéssel.

Merkel asszony terve nem nyerte el Washington tetszését, a válságot hozó 2008. esztendő óta az ötlet feledésbe merült. Nem hivatalos adatok szerint a titkos tárgyalások egyelőre a kölcsönös befektetések szférájára és az egységes adózási, orvosi ellátási szabványok kidolgozására tejednek ki. Szakértők közben állítják, hogy a két térség gazdasági integrációja nem lesz könnyű. Egyebek között fontos szempont, hogy a hatósági kezdeményezés ne jelentsen hátrányt az európai és amerikai csúcstechnológiai társaságoknak  – jegyzi meg Mihail Nejzsmakov – politológus.


(Tovább... | 6469 betű van még | Értékelés: 0)

Vásároltak-e a bankok a „devizaalapú” hitelekhez külföldi devizát?
2013. January 13. Sunday, 21:40 Szerző: magyarifjusag (147 olvasás)
Szabad RiportA bankok ténylegesen nem rendelkeztek külföldi devizával…

Az úgynevezett „devizaalapú hitelek” esetében az országos felháborodást kiváltó banki gyakorlat -, amely szerint a pénzpiaci feltételek utólagos és általuk előre nem látott !! változása miatt kellett az árfolyamváltozást, a kamatemelést az adósokra áthárítani -, kapcsán a bankok azzal érvelnek, hogy a hitelek fedezésére külföldi devizát vásároltak, amely az utólagos árfolyamváltozással nekik is többe fog kerülni, ha azt vissza kell fizetni.


(Tovább... | 4696 betű van még | Értékelés: 5)

  
"A magyar vér oly nagy értéke Európának és a szabadságnak, hogy óvnunk kell minden cseppjét."


 
PHP-Nuke © 2005 Francisco Burzi. A PHP-Nuke terméktámogatás nélküli szabad szoftver, amelyre a GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.11 másodperc