Welcome to Magyar Ifjúság

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Korszakváltás

Hírek

Oroszország Hangja


Filmajánló

Könyvajánló

MIÉP

Döglött aknák

Döglött Aknák


Csurka István: Deficit

Csurka István: Deficit


Írószövetségek harca

Csurka István: Írószövetségek harca


Portréfilm Csurka Istvánról

Csurka István: Eredeti helyszín

Új Színház

Új Színház


Csurka István lesz az intendáns Dörner György mellett

Földindulással kezdődne Dörner színházának tavaszi évadja

Dörner György és Pozsgai Zolt az EchoTv-n

Csurka István nyilatkozata + Tarlós István közleménye

Közlemény: a főpolgármester kéri Dörnert, ne alkalmazza Csurkát

Csorja Gergely:
A szakmaiság

Bucz Hunor:
Szívből örülök Dörner kinevezésének


Csorja Gergely:
Náci vagyok, valószínűleg ön is az


Bayer Zsolt:
Húsevő virág


Csorja Gergely: Terror

Dörner György az EchoTv-n

Videó: Fábry Sándor esete a toleránsokkal

Csurka István: Ascher Café

Függetlenség: A szakma

Dózsa László:
Szétrohad az elkorhadt nómenklatúra

Harsányi Gábor:
A fiatalság kiéhezett a magyar drámákra

Jövőnk.info: Mi a bajuk az idegeneknek Dörnerrel és Csurkával?

Csurka István: Színház

Bayer Zsolt: Új Színház

Demokrata-kör

Falusy Márton:
Az Amerikai Népszava újra akcióban:
„…megnyitják az első náci, nyilas színházat - potenciális gyilkosokat nevel”

Újjáéledő Bocskai Színpad


  
Magyar Ifjúság: MNA

Keresés a rovat híreiben:   
[ Főoldal | Rovatok ]

A történelmet az erő rendezi!
2015. September 16. Wednesday, 09:53 Szerző: magyarifjusag (178 olvasás)
MNA

Hazánk megszállását tudatosan előkészítették, az invázió egyre erősebb, egyre erősebben sebzi nemzetünk testét, az időnk rohamosan fogy! Olyan sötét viharfelhők tornyosulnak, amely jelzi a közelgő vérzivataros idők brutális kibontakozását. Családok lesznek kénytelenek elmenekülni a vérengző idegenek, törvényt semmibe vevő erőszakosságán. Mindent elborít a kín és fájdalom, hazánkat marcangolja a halál serege. A pusztulás bűze fojtogatja a magyarságot. A Magyarországra zúduló téridegenek bestiális terrorral kényszerítenek bennünket megadásra. Minden elképzelhető aljasságot elkövetnek a fehér faj ellen. Nemi erőszak, csonkítás, lefejezés, emberevés. A fegyveres testületek kevesek lesznek felfogni a hordák támadásait, a családok prédául szolgálnak a színes vadállatoknak. Tűz perzseli fel termőföldjeinket és városainkat. Otthonainkat pedig birtokba veszik a megszállók. Iszonytató jövőképet sejtet a vég nélküli emberállat invázió.

Mozgalmunk tagjai csatasorba állnak, hogy ha kell életüket áldozzák hazánkért, családjainkért és szeretett fajunkért. A magyarság legjobbjai várják a megütközést, hogy feltartóztathassák a halál seregét, hogy tudtára adják Mohamed fattyainak, hogy vagy visszatakarodnak oda, ahonnét jöttek vagy itt lesznek kénytelenek pokolra szállni! Mozgalmunk vezetősége úgy döntött, hogy megszólítja azokat a hazafiakat, akik úgy gondolják a Magyar Nemzeti Arcvonal soraiba szeretnének tartozni. Származásuk, világlátásuk, erkölcsi értékrendjük alapján ide szeretnének tartozni. Mozgalmunk tagja csak olyan lehet, aki elutasítja liberális demokráciát, a multikultúrát, nem cigány-zsidó származású, nem rabja a lelki és testi elfajzásoknak. Képes kilépni a kényelemközpontú álomvilágból! Olyan életet választ, ami nem hoz szégyent őseitől örökölt vérségi vonalára és tiszteli őseit. Leendő bajtársak! A Magyar Nemzeti Arcvonal meghúzza a vészharangokat, meggyújtja a lármafákat. Kinyitjuk mozgalmunk kapuit a magyar emberek előtt. Itt az idő, hogy egy falanxba tömörüljünk és együtt hajtsuk végre a reconquistát, ami békét hoz drága nemzetünknek. Nincs sok időnk! A liberális demokrácia a végéhez ért. Küszöbön a vér és a vas ideje. Elmerülsz a pokol ingoványában vagy képes vagy az ellenszegülésre?


Forrás: MNA

(Tovább... | 3481 betű van még | Értékelés: 5)

Háború jön, a békére
2015. September 16. Wednesday, 09:24 Szerző: magyarifjusag (196 olvasás)
MNA

Bajtársaink már kora reggel ízelítőt kaphattak a mai magyar valóságból. A gyülekezőpont környékén több száz olyan lénnyel találkoztunk, akik egészen biztosan nem az európai kultúrkörből valók. Saját ürülékük mellett feküdtek, és ették a liberális terroristák által osztogatott pizzát. A hozzáértő ember képes meglátni a valós szándékukat. Csak a szemükbe kell nézni, és látni lehet rajtuk, hogy ezek nem menekültek, hanem harcosok! Olyanok, akik gyűlölnek minket azért, amink van. Azért, amiért becsülettel megdolgoztunk! Olyanok, akik gyilkolni érkeztek Európába! Mozgalmunk tagjai közül néhányan indulás előtt még betértek a közeli élelmiszer boltba. Az eladó pedig kitörő lelkesedéssel fogadta az országunkért harcolni kész hazafiakat. „Ugye menni fognak a katonák a déli határra? Tűzparancsra van szükség és lelőni az összeset! Ha eljön az ideje én is fegyvert fogok ezek ellen az állatok ellen.” – Manapság így gondolkodik az átlag magyar ember!

Elmesélte nekünk, hogy pár napja 5 majomember majdnem megerőszakolta a kolléganőjét. „Csak 5 perc lesz az egész!!! Nem fog fájni!” – makogták a nigger majomállatok. Csak a szerencsének volt köszönhető, hogy az üzlet bejáratánál épp belépett két magyar férfi, mivel már ráncigálták ki az üzletből a magyar eladó lányt! Ennél jobb ébresztő nem is kellett. Ezek után nem sokon múlott, hogy bajtársaink ne verjenek telibe pár terrorista férget pusztán a jó hangulat megalapozása végett! A csoport első fele már kora reggel a helyszínre érkezett, hogy előkészítsék a terepet a feladatok végrehajtásához. Miután a második hullámban érkezők is megérkeztek, kezdetüket vették a feladatok.


Forrás: MNA

(Tovább... | 7819 betű van még | Értékelés: 5)

MNA Nyílt-Nyári Tábor
2015. July 02. Thursday, 08:28 Szerző: magyarifjusag (152 olvasás)
MNA
Június 25. csütörtök reggel 8 óra. A Táborban gőzerővel zajlanak a munkálatok. A nulladik napon érkezők még az utolsó előkészületi simításokat végzik a területen, de a régi és új Bajtársak már a körletüket építik, rendezik be. A felvételi elbeszélgetések és a Tábor rendszabályainak kihirdetése után kezdetét veszik a képzések. Az újoncok között sok a laikus, de akadnak komoly tapasztalatokkal bírók is, ennek ellenére az Arcvonal ritmusát és szokásait mindenki hamar felveszi. A készenléti gyakorlatokkal hamar elmegy a délelőtt. Ebéd után Térképészet-Tereptan foglalkozás következik, majd szünet nélkül Fegyverzetismereti képzés. A hatástalanított eszközök szét- és összeszerelését a legjobbak 25 másodperc körül abszolválják. A tantermi foglalkozások után következik egy annál intenzívebb anyag. A kiképző utasítására a hátizsákok kiürülnek, majd ismét megtelnek, de ezúttal tetőcserepekkel. Guggolás, fekvőtámaszok, majd alakzatban futás a patakig. Ugrás az acélkábelről a vízbe, majd sodrással szemben törünk előre a néhol nyakig érő vízben.

A nap szépen süt, de mi már jócskán benne járunk a délutánban, így a száradás tűz nélkül lehetetlen. Erőltetett menet vissza a Táborba, ahol már vár minket a vacsora. Evés után a tűznél beszélgetünk bakancsszárítás közepette. Megszervezésre kerül az éjjeli őrség is és kihirdetésre kerülnek a riadóztatás szabályai és annak menetrendje is. A szemfülesebbek már rosszat sejtve aludni térnek, míg mások a kitolt takarodóig vidáman beszélgetnek. Aztán este tizenegyre elcsendesül a Tábor. Igaz, nem sokáig, ugyanis pár óra múlva „robbanások” zaja veri fel az alvókat. Az őrség riadót fúj, gyülekező teljes menetfelszerelésben az alakulótéren. A készültség elérését további hang és fényhatások nehezítik. A riasztás csak gyakorlat, de hűen tükrözi egy éles szituáció tulajdonságait. A riasztott erők kivonulnak a „lőtérre” ahol egyénileg kell leküzdeniük egy gyéren megvilágított célt, miközben őket annál zavaróbb és élesebb fényhatások érik. Aki sikerrel veszi az akadályt, az mehet aludni. A gyorsabbak bevárják a küszködőket és együtt indul el a raj. Az első napon vagyunk túl, de a csapatszellem már megszületett.

Forrás: MNA

(Tovább... | 10313 betű van még | Értékelés: 5)

Jobboldali anomália
2015. May 01. Friday, 13:07 Szerző: magyarifjusag (198 olvasás)
MNA
Sokakban feltevődik a kérdés, miért változik az MNA hangvétele, miért kerül elő negatív értelemben a fasiszta jelző, mi az oka, hogy a nemzeti helyett egyre inkább a népi meghatározást használjuk. Az okok feltárásához vissza kell menni az időben, jóval a mozgalom születése elé. Elvégzünk egy  rövid történelmi áttekintést, amely megmagyarázza a 60-as, 70-es évek történéseit, majd összességében elvezetnek napjaink eseményeihez. A második világháború befejezése rövid időn belül megszülte a Kelet és Nyugat közötti szembenállást. A Harmadik Birodalom valójában nem a nyugati hatalmaktól, hanem Oroszországgal szemben szenvedett vereséget, ezt követően a Nyugat meglehetősen eredményesen állított maga mellé olyan személyeket, akik a Führerprinzipre épülő III. Birodalomban vezetők voltak, vagy kaptak speciális kiképzéseket.

Az SS katonái a háborút követően ott harcoltak az idegenlégióban, de az USA különleges elit egységeiben is. Az amerikai különleges egységek mai kiképzési módszereit és tematikáját a volt SS parancsnokok fektették le. Che-Guevara likvidálását is ilyen volt SS alakulat hajtotta végre. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az amerikai és orosz csapatoknak parancsuk volt rá, hogy az SS és egyéb különleges alakulatok tagjait, mint például az ejtőernyősöket is, azonnal ki kell végezni, ha fogságba esnek. Egyetlen módon tudtak megmenekülni, ha vállalták a hazájától távoli nyugati érdekű szolgálatot. Sokan inkább meghaltak, de voltak, akik vállalták (a kivégzések elkerülésére csak ’44 második felében és ’45-ben adtak lehetőséget). Mérnökök, katonák, orvosok egyaránt kerültek így az USA szolgálatába meglehetősen nagy számban.

Forrás: MNA

(Tovább... | 16813 betű van még | Értékelés: 5)

  
"A magyar vér oly nagy értéke Európának és a szabadságnak, hogy óvnunk kell minden cseppjét."


 
PHP-Nuke © 2005 Francisco Burzi. A PHP-Nuke terméktámogatás nélküli szabad szoftver, amelyre a GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.13 másodperc