Prowl (WFC Earthrise, deluxe):

Startscream és a Seeker csapat mellett még Prowl öntvénye az, mely ha egy szériában megjelenik, akkor szinte garantált, hogy érkeznek utána a mold-testvérei, ahogy a G1-ben is. Ezek Blue / Silverstreak, Smokescreen, akikhez az utóbbi idõben a másik oldalról Barricade is csatlakozni látszik, mint „rossz zsaru”. A Hasbro most annyit cifrázott a dolgon, hogy csak Smokescreen érkezik a sima bolti hullámok részeként, Bluestreak és Prowl áruház exkluzív, ezáltal nálunk sajnos körülményesebb (és drágább) a beszerzésük. Ráadásul Prowl dupla pakkban érkezik Ironhide-dal, ahol maga az öntvény (a Ratchet verzió is) csak bolt exkluzívként érhetõ el. A moldot Bluestreak-ként már bemutattam.
Prowl is kellõen karakterhû festést kapott, illetve a tetején ott van a rendõrségi villogó is. Klasszikus vonalvezetésû autó, nyomokban emlékeztet a Nissan Fairlady Z-re, melyrõl a G1-ben mintázták. Jól mutat a Siege verzió futurisztikus kinézete mellett. Az autó mód kinézetén emel az áttetszõ lámpa, ront viszont a béna bepattintós kerék megoldás, ami itt a fehér alapszín miatt különösen feltûnõ.
A robot mód is kellõen Prowl-os. Itt csak egy fegyvert kapunk hozzá, vállágyúkat nem, gondolom ez a rendõrségi villogó „ára”. Az áttetszõ lábak is jól állnak neki. Lássuk!

Alt mód: 7/10
Alt mód festése: 7/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 7/10

Box art:

Siege és Earthrise:

Siege és Earthrise verziók:

Méretarány:

Siege és Earthrise verziók:

Alt móddal:

Siege és Earthrise verziók:

Méretarány:

WFC Earthrise bemutatók:

Vissza