Bumblebee (WFC Earthrise- Netflix, deluxe):

Nem lehet azt mondani, hogy Bumblebee ne kapna elég figurát. Nem volt rossza a helyzete már azelõtt sem, hogy Bay sztárt csinált belõle, de utána pláne nem. Viszont ha azt is nézzük, hogy modern, mégis mindkét módban G1 hangulatú / kinézetû figurája mennyi van, akkor alaposan leszûkül a kör. És akkor ez a kiadás egyszercsak hiánypótló lesz. Ezért nem szerencsés, hogy nem a sima retail kiadások között, hanem exkluzívként jelent meg. De mirõl is van szó?
Ez a verzió egy igen alapos remold. Olyannyira, hogy bár az alapja a WFC Elarthrise Cliffjumper, gyakorlatilag a vázon kívül alig van közös alkatrészük. Frappáns, hogy ezúttal nem Bee-bõl lett Cliff kiadás, hanem fordítva. Az alt mód egy klasszikus VW Beetle, ami nagyon jól sikerült, az arányaival akár licenszelt is lehetne. A Cliff-nél megismert felszerelési lehetõségek itt is megvannak.
Az átalakítása egyszerû. Lehet szidni a partsforming miatt a levelehõ autó-hátulj kapcsán, de az én számomra ez a pajzs funkció nem hiba, hanem ötletes feature.
A robot mód is kiváló, nagyon hangulatos és karakterhû. A pózolhatósággal és a stabilitással sincs gond. A rakétavetõ fegyver több darabra szedhetõ, így jobban illik az egyébként pici figurához.
Teljes mértékben hiánypótlónak tartom, ha valakinek nincs meg az elsõ MP, akkor ezzel a verzióval simán pótolhatja az életérzést.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 9/10

Box art:

WFC Earthrise bemutatók:

Korábbi Bumblebee bemutatók:

Vissza