G2 Megatron (WFC Earthrise, voyager):

A Siege ûrtank verzió után az Earthrise szériában is kapunk egy földi verziót Megatronból, mégpedig annak alapos újratervezésével. A voyager méretû figura a 2. hullámban jelent meg Megatron szürke színben, míg a Selects mellékvágányán utazva érkezik egy szép színes G2-es festésû verzió is. Én ezt terveztem beszerezni, és elõbb meglett, mint ahogy számítottam rá.
Az alt mód tehát egy földi tank, ilyen módon felülnézetbõl nem "H" alakú, mint a Siege, hanem jóval tömörebb, a lánctalpak oldalról egy egységet alkotnak. Így jó széles, robosztus a tank mód. Jól állnak neki az agresszív színek és például az olyan apróságok, mint a kontúrozott lánctalp kerekek. A tanksapka forgatható.
Az átalakítása egyszerû, csak az egyes elemek sorrendjére kell ügyelni. Van benne némi partsforming is. Egyrészt a tank középsõ-hátsó része (ami pajzsnak is jó), valamint az ágyúcsõ ilyen.
A robot mód nagyon Megatronos, és jól néz ki ezzel a színvilággal is. Új fejet is kapott, ráadásul ennek is olyan focihuligán kinézete van, mint anno a ROTF Bludgeon alapú GDO verziónak. Stabil, remekül pózolható, a fegyvereit pedig számos módon rögzíthetjük.
Annyira jó öntvény, hogy az eredeti elképzelésemmel ellentétben tervezem beszerezni a klasszikus festést is.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 7/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 9/10

Dobozban:

WFC Earthrise bemutatók:

Korábbi Megatron bemutatók:

Vissza