Impactor- Decepticon (WFC Siege, deluxe):


A WFC Siege figuraszáriában minden eddiginél több különbözõ exkluzív kiadás érkezik. Ilyen ez a tripla-pakk is, melyben Impactor is helyet kapott méghozzá Decepticon kiadásban, hologram Mirage és Powerdasher Aragon mellett. Nagyon jópofa a homorú doboz és az is, hogy az utóbbi figura elemeire szedve a másik kettõre ráépítve került a dobozba.

10/10. Ennyivel le is zárhatnám Impactor jellemzését, de azért részletezzük egy kicsit. Az alt mód egy futurisztikus tank az elején méretes ág-törökkel a tetején pedig több ágyúval. Nagyon jól sikerült kialakítani, sem a formavilágra, sem a felületekre sem a festésre nem lehet panaszt. A torony oldalra, a fõ ágyú pedig fel-le mozgatható. Számos egyéb fegyvert, vagy weaponizer figura alkatrészt is tehetünk rá.

Az átalakítása nagyon ötletes, miközben üdítõen könnyû is.

A robot mód is kiválóan sikerült. Nagyon karakterhû stabil és kiválóan pózolható. Ez az exkluzív kiadás a hamarosan megjelenõ normál verziótól eltérõ fejet kapott, mely "keményebb" és show akkurátusabb. Deluxehoz képest magas és robosztus figura. Mondjuk annak is kell lennie. Szóval 10/10.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 8/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 10/10

Dobozban:

Box art:

Lila-sárga tankok (Botcon Strika):

Méretarány:

Mecha-tank:

Powerdasher Aragon felével:

Méretarány:

WFC Siege bemutatók:

Vissza