Combat Hero Megatron (WFC Siege, voyager):


A Selects sorozatban rendre érkeznek az eddig csak ritkán kiadott változatai az egyes figuráknak. Most is egy ilyennel van dolgunk, hiszen a G2 idején ez a verzió csupán pár prototipusig jutott, végül nem került kiadásra. Azóta is csak egy Botcon Double Pretender verzió belsõ robotja kapta meg ezt a deco-t. Tehát igazán hiánypótló kiadásról beszélhetünk.

A kiadáshoz a WFC Siege szériában érkezett Megatron öntvényt használták (bemutató: ITT). Az elsõ fotókkal ellentétben a festés elég jól sikerült, a fehér részek nem állnak annyira kontrasztban a többi árnyalattal, mint a stock fotók alapján gondolni lehetett. A hegyvidéki cameo festés is jól mûködik, a színátmenetes ágyú pedig tovább javítja az összképet.

A robot mód mellkasára - a néhai G2 széria szokásai alapján - ráírták a karakter nevét, és ezúttal nem rontották el az insigniával sem, a vállára G2 logo került, valamint az MGTN95 mozaikszó, utalva az eredeti "nem-kiadásának" az évére. A festés miatt alig lehet észrevenni, de a verzió teljesen új fej-öntvényt is kapott.

Igazából nagyon jól néz ki ez a figura ezzel a festéssel, és az ára sem túl borsos, érdemes lehet beszerezni.

Alt mód: 7/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 9/10
Robot mód festése: 9/10

Dobozban:

Siege Megatronok:

Méretarány:

Alt móddal:

Siege Megatronok:

Megatron méretarány:

WFC Siege bemutatók:

Korábbi Megatron bemutatók:

 

Vissza