Csak egy fáradt kérdés…

Ha léteznének sárkányok, táplálkoznának kukacokkal?

Mostanában ráizgultam erre a kérdésre. Tessék hosszan kifejtve válaszolni!! :D

5 hozzászólás - “Csak egy fáradt kérdés…”

  1. Somebody írta:

    ööö, hát ha csak az ízvilágot nézzük akkor nyilván igen, mert a kukacok biztos finomak, de ha belegondolunk abba hogy egy ekkkora állatnak mennyi kukacra lenne szüksége ahhoz hogy jól lakjon…na szal egy jól megtermett sárkány valószínűleg egy hét alatt elfogyasztaná a Föld kukackészletét…

  2. baree írta:

    tudományos szempontból talán egyet kell hogy értsek veled, kedves Valaki, de varázslástechnikai szempontból talán tévedsz. Ugyanis ha feltételezzük a sárkányok létét, akkor ahhoz jár a magas torony a királykisasszonnyal, a hős hercegek ropogósra sülve és minimum egy varázsló és/vagy boszorkány. Ők pedig tuti jóban vannak a fent említett sárkánnyal, így akár tápanyagdús kukackészletet bűvészkedhetnek nekik. Vagy olyan szuperkukacot állítanak elő, amiből elég simán egyet elcuppogniuk és minden rendben. Bár kérdéses a sárkányok tápanyagbevitele, ugyanis semmilyen feljegyzéseket nem találhatunk erről. Talán sárkányok beérik az éteri energiával és mágikus létükkel…? Minden esetre elgondolkozhatunk a végtermék kérdésén is. Sárkánykakiról hallott már valaki?

    (minden esetre ajánlom mindenki figyelmébe, a már biztos unalomig ismételt-rágott-látott Boborján urat, a legfeketébb feketemágust =) következzen: http://www.youtube.com/watch?v=BAUQ7Z0FCXw&feature=PlayList&p=5F15630C4A077720&playnext=1&index=1 )

    Köszönöm szépen a figyelmet, jó elmélkedést!

  3. Caff írta:

    Szerintem ha a sárkány létezne, magával hozna rengeteg olyan nem-létező lényt a létezésbe, amik kiszorítanák a létezőket. Az egyensúly fenntartása érdekében a létező világ hirtelen átvándorolna a nem-létezés síkjába, hogy helyet adjon a nem-létezők létezésének.
    Így ha a sárkány létezne, a kukac nagy valószínűséggel a nem-lét síkjában kötne ki, és ahhoz, hogy a táplálkozási mechanizmus működésbe léphessen, egy lét-nem-lét síkon kéne mozogniuk. :D

  4. Caff írta:

    De van egy másik teóriám is, miszerint a sárkányok azért lettek nem-létezők, mert egymással táplálkoztak. Vagy magukkal. És akkor bizonyosan nem kukacokkal táplálkoznának, ha léteznének, hanem megint egymással. Vagy magukkal. És akkor megint nem-léteznének.
    De lehet, hogy tanultak az előző esetből, miután megették egymást. Vagy magukat. És ezért ha legközelebb létezni fognak, akkor nem egymással fognak táplálkozni. Vagy magukkal. Hanem valami mással. Ami akár lehetne is kukac. Ha épp kukacok léteznek. És nem ették meg egymást. Vagy magukat.

    Nade megyek kávézni. :D

  5. Somebody írta:

    (Boborjános kukacos jóóóó)

Szólj hozzá!