Slugslinger (Titans Return, deluxe):


Ami elkezdõdik, az véget is ér egyszer. Közel másfél éve, 2016 nyarán egy pénteki napon hozta a postát az elsõ Titans Return deluxe-okat, szépen sütött a nap, gyorsan fotóztam is, hogy bemutatásra kerülhessen az új széria. Blurr volt az elsõ, majd jöttek szépen sorban 5 wave-en át, exkluzívokkal is kibõvítve. Most pedig itt a 6. wave, benne már csak egy új figura. Nyilván lesznek még TR bemutatóim, de ez az utolsó hivatalos "hullámban érkezõ" deluxe.

Slugslinger is egy alapos újratervezés. Az alapja Triggerhappy, de inkább Misfire-re emlékeztet az átalakítása alapján. Nagyon érdekes ez a dupla repülõ orr, de a G1 is ilyen volt, jó, hogy nem változtattak rajta. A Headmaster- Caliburst - nem a kis fülkékben, hanem a kettõ között a géptörzsön elhelyezett fedél alatt ülhet.

Az átalakítása egy kicsit körülményesebb, mert a szárnyak valamelyest útban vannak, de azért nem vészes.

A robot mód stabil és jól pózolható, bár némi festést a mellkason még elbírt volna (a Takara verzió ezt pótolja majd). Ezúttal két különbözõ, de kombinálható fegyvert kapunk hozzá. Összességében remek lezárása egy remek szériának.

Alt mód: 9/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 7/10
Robot mód: 9/10
Robot mód festése: 7/10

Box art:

G1 Targetmaster trio, Headmaster kivitelben:

Nem hivatalos kombinált mód:

Méretarány:

Caliburst:

Alt móddal:

Verziók:

Méretarány:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Titans Return headmaster bemutatók:

Vissza