Welcome to Magyar Ifjúság

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Korszakváltás

Hírek

Oroszország Hangja


Filmajánló

Könyvajánló

MIÉP

Döglött aknák

Döglött Aknák


Csurka István: Deficit

Csurka István: Deficit


Írószövetségek harca

Csurka István: Írószövetségek harca


Portréfilm Csurka Istvánról

Csurka István: Eredeti helyszín

Új Színház

Új Színház


Csurka István lesz az intendáns Dörner György mellett

Földindulással kezdődne Dörner színházának tavaszi évadja

Dörner György és Pozsgai Zolt az EchoTv-n

Csurka István nyilatkozata + Tarlós István közleménye

Közlemény: a főpolgármester kéri Dörnert, ne alkalmazza Csurkát

Csorja Gergely:
A szakmaiság

Bucz Hunor:
Szívből örülök Dörner kinevezésének


Csorja Gergely:
Náci vagyok, valószínűleg ön is az


Bayer Zsolt:
Húsevő virág


Csorja Gergely: Terror

Dörner György az EchoTv-n

Videó: Fábry Sándor esete a toleránsokkal

Csurka István: Ascher Café

Függetlenség: A szakma

Dózsa László:
Szétrohad az elkorhadt nómenklatúra

Harsányi Gábor:
A fiatalság kiéhezett a magyar drámákra

Jövőnk.info: Mi a bajuk az idegeneknek Dörnerrel és Csurkával?

Csurka István: Színház

Bayer Zsolt: Új Színház

Demokrata-kör

Falusy Márton:
Az Amerikai Népszava újra akcióban:
„…megnyitják az első náci, nyilas színházat - potenciális gyilkosokat nevel”

Újjáéledő Bocskai Színpad


  
Magyarországot feláldozták az atlantizmus zsidó oltárán
Dátum: 2014. April 07. Monday, 07:15
Rovat: Hídfő
Hídfő
A 44,36% Fidesz, 25,89% baloldal, 20,46% Jobbik szavazati eredmény újra megadja a kétharmados többséget a kormánypártnak - Orbán Viktor a választási eredmények összegzéseként pedig bejelentette, hogy a magyarok többsége az Európai Unióra szavazott. Tegnap este alig 25%-os feldolgozottságnál már fél Európa Orbán Viktor győzelmével foglalkozott. A német Die Zeit a Fidesz győzelmét öt fő okra vezette vissza: 1. nemzeti érzés, 2. Orbán Viktor karizmatikus vezető, 3. bankok elleni harc, 4. a recesszió vége, 5. gyenge ellenzék. Az európai baloldali sajtó fő véleményvonulata szerint az emberek főként Orbán euroszkeptikus politikája miatt szavaztak a Fideszre, és ugyanennek köszönhető a Jobbik előretörése is. Az Orbánt támogató emberek többsége amiatt lett Fidesz-szavazó, mert a Fidesz "szabadságharcot kezdett Brüsszel ellen".

Aki még emlékszik az első Békementről készült felvételekre, tudhatja, hogy a megkérdezett emberek válaszai szinte mind ezt támasztották alá: volt, aki egyértelműen azt válaszolta, azért támogatja Orbán Viktor, mert ő harcol az Európai Unió ellen. Nem kérdéses, hogy a Fidesz újabb győzelme és kétharmada az euroszkepticizmus látszatának köszönhető. Mindezek ismeretében érdemes újra rátekinteni a tegnap este történtekre: Orbán Viktor a győzelmi nyilatkozatot követően bejelenti, hogy Magyarország az Európai Unióra szavazott. Orbán Viktor tegnap este a győzelem bejelentésekor elárulta saját szavazóit. A megvezetett emberek tömege bizalmat adott egy köpönyegforgató politikusnak, akiről azt hitték, harcol a nyugat ellen - majd a szavazat leadását követően az első adandó alkalommal arcul köpte őket annak bejelentésével, hogy Magyarország a nyugat mellett döntött.


A Fidesz győzelméről emellett ki lehet jelenteni, hogy Magyarország elmúlt 25 évének legabszurdabb választási eredménye is: alig több mint 2 millió szavazó leadott voksára hivatkozva gyakorolhat teljhatalmat az ország felett egy atlantista szervezet, ami a szavazatok összességét nézve csupán az ország összlakossága egyötödének támogatását élvezi. Alig több mint 60%-os részvételi arány mellett, a leadott szavazatok kevesebb mint felének megszerzésével szerzett kétharmadot a Fidesz. Ez jóval több kérdést vet fel az ország jövőjével kapcsolatban, mint a választásokat megelőző kampányidőszak. Orbán Viktor bejelentése pontosan annak deklarálását jelentette, amit korábban már kifejtetünk: Magyarországon csak és kizárólag atlantista szervezetek vannak. Amit baloldalnak nevezünk, az radikális atlantizmus, amit jobboldalnak, az pedig mérsékelt atlantizmus. Orbán Viktor tegnap este gyakorlatilag azt jelentette be, hogy ő mérsékelt atlantista, és az is marad. Mire számíthat így a magyarság többsége, aki mostanra megelégelte a nyugat rabszolgaláncát?

A következő parlamenti ciklusban lehetséges alternatívák egyike sem tartogat számunkra pozitívumokat.

Afelől nem lehetnek kétségeink, hogy a választás egyáltalán nem volt tiszta. A Jobbik több mint 200 helyen jelentett visszaéléseket, de többek között cigányokat buszoztató MSZP-ről, a választási körletnél cigány szavazóknak csomagokat és ételt osztogató fideszes politikusról lehetett hallani. A gazdaságilag és kulturálisan is a társadalom aljára szorult kisebbség összlétszáma a kisebbségi vezetők szerint már túllépte a kétmilliót, ami be kell látnunk, az új választási rendszerben elég egy kétharmados többséghez. Emellett nem elhanyagolható tény az sem, hogy a kormánynak stratégiai együttműködése van a választási eredményeket összesítő szoftver gyártójával (Siemens), ami végső biztosíték a hatalom megtartására.

A tegnapi események rávilágítottak, hogy Magyarországon beköszöntött egy újabb pártállami időszak. Ez a pártállami időszak pedig nem az internacionalista kommunizmus, hanem az atlantizmus bélyegét viseli magán, ami az elkeseredettek megvezetésére, az éhező és kiszolgáltatott tömegek olcsón megvételére alapozza saját legitimitását.

Orbán Viktor tegnap esti deklarációja már a megalakulása előtt két tűz közé helyezte Magyarország új kormányát. A mérsékelt atlantista vonal fenntartásának kinyilvánítása kormánypozícióban két dolgot jelent: kiváltja a radikális atlantista erők (baloldal) radikális ellenállását. Ismervén a nyugat mentalitását, a lehetséges forgatókönyvek a legbrutálisabb és legmocskosabb módszerekre is kiterjednek. Emellett a kormány maga ellen fordította azokat az erőket, melyek Magyarországon az atlantizmus összeroppantásában érdekeltek, és be kell látni, ebben az abszolút többség támogatását élvezik.

Röviden-tömören megfogalmazva: Orbán Viktor egy megalomániás idióta, aki saját hatalomvágya miatt két tűz közé helyezte az országot. Nem a választási eredmény miatt, hanem a fent említett egyetlen mondattal. Mostanra többé-kevésbé mindenki tisztában van azzal, ami Ukrajnában lezajlott - kivéve Orbán Viktor, aki úgy döntött, hogy az Azarov-kormány példáját követi. Magyarország kétirányú felforgatási kísérlettel számolhat. Valószínűtlen, hogy a legújabb Orbán-kormány kitölti a teljes parlamenti ciklust.


Forrás: Hídfő

 
Kapcsolódó linkek
· Hídfő
· Több hír: Hídfő
· Több hír: magyarifjusag


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Hídfő:

A zsidó világuralom egyetlen ellenszere Oroszország


Hír értékelése
Értékelés: 5
Szavazat: 5


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Kapcsolódó rovatok

Hídfő

Ehhez a hírhez nem lehet hozzászólni.
"A magyar vér oly nagy értéke Európának és a szabadságnak, hogy óvnunk kell minden cseppjét."


 
PHP-Nuke © 2005 Francisco Burzi. A PHP-Nuke terméktámogatás nélküli szabad szoftver, amelyre a GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.50 másodperc