Welcome to Magyar Ifjúság

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Korszakváltás

Hírek

Oroszország Hangja


Filmajánló

Könyvajánló

MIÉP

Döglött aknák

Döglött Aknák


Csurka István: Deficit

Csurka István: Deficit


Írószövetségek harca

Csurka István: Írószövetségek harca


Portréfilm Csurka Istvánról

Csurka István: Eredeti helyszín

Új Színház

Új Színház


Csurka István lesz az intendáns Dörner György mellett

Földindulással kezdődne Dörner színházának tavaszi évadja

Dörner György és Pozsgai Zolt az EchoTv-n

Csurka István nyilatkozata + Tarlós István közleménye

Közlemény: a főpolgármester kéri Dörnert, ne alkalmazza Csurkát

Csorja Gergely:
A szakmaiság

Bucz Hunor:
Szívből örülök Dörner kinevezésének


Csorja Gergely:
Náci vagyok, valószínűleg ön is az


Bayer Zsolt:
Húsevő virág


Csorja Gergely: Terror

Dörner György az EchoTv-n

Videó: Fábry Sándor esete a toleránsokkal

Csurka István: Ascher Café

Függetlenség: A szakma

Dózsa László:
Szétrohad az elkorhadt nómenklatúra

Harsányi Gábor:
A fiatalság kiéhezett a magyar drámákra

Jövőnk.info: Mi a bajuk az idegeneknek Dörnerrel és Csurkával?

Csurka István: Színház

Bayer Zsolt: Új Színház

Demokrata-kör

Falusy Márton:
Az Amerikai Népszava újra akcióban:
„…megnyitják az első náci, nyilas színházat - potenciális gyilkosokat nevel”

Újjáéledő Bocskai Színpad


  
Így kell 270 milliót átcsalni Izraelnek
Dátum: 2014. May 01. Thursday, 11:00
Rovat: Hídfő
Hídfő
Az Elte Pályázati Innovációs Központja fejlesztési pályázatot írt ki. A pályázat minimum 30 millió, maximum 70 millió, teljes összegét tekintve pedig 270 millió forint. Célja mezőgazdaság, tiszta technológia, biotechnológia és orvosi műszerek, valamint - és ez a legfontosabb - informatikai fejlesztések. A lényeg: a pályázat csak izraeli-magyar közös pályázatként adható be. Ennek kapcsán azonnal gyanú ébred az emberben, és csilingelni kezdenek a vészharangok. Mi az, hogy csak izraeli-magyar közös pályázatként adható be? Alapvetően izraeli iskolákkal és személyekkel nem dolgozik össze más, csak eleve zsidók (illetve zsidó diákok). Ismerve a dolgok menetét, ez megint nem szól semmi egyébről, mint a magyar iskolákra szánt, amúgy is rettentően kevés állami támogatás átjátszásáról Izraelnek.

Miért nem csak magyar pályázatok ezek, és kizárólag csak magyarok vehetik igénybe? Miért kell nekünk zsidó egyetemistákat is pénzelni, amikor Izrael amúgy is kirabolja a bankjain keresztül a fél világot, iszonyat milliárdos támogatásokat zsebel be Németországtól a holokauszt valláson keresztül, az USA számára pedig Izrael a feneketlen zsák. Miért nekünk "csóró" magyaroknak kell még ezeket is támogatni? A kiírás témája szintén árulkodó: ha tisztában vagyunk azzal, hogy a fő lehallgató, megfigyelő, mindenhol állandóan ármánykodó népség a zsidó, és mindezeknek fő országa Izrael, akkor egyből felsejlik az embernek, milyen fajta programokról és informatikai fejlesztésekről is lehet szó. Milyen atomreaktort akarnak megint megtámadni, milyen új Stuxnet vírust kifejleszteni, vagy még modernebb lehallgató és megfigyelő rendszereket?


Itt egy pillanatra kitérnék arra, hogy miért is kellett az izraeli "szerelőknek" azonnal Fukusimába futni a robbanás után? Ehhez tudni kell a Stuxnet vírus működésének elvét, mely az iráni atomerőmű kapcsán került nyilvánosságra, miszerint a vírus titokban marad a reaktor számítógép rendszerében mindaddig, amíg hiba nem keletkezik. Amint hiba lép fel, a vírus aktivizálja magát, és megakadályozza, hogy a rendszer hibát jelezzen. A hiba maga elvégzi a munkát, amiről a kezelők a végsőkig nem értesülnek, és bekövetkezik a robbanás. Azonnal felmerült a kérdés; nem lehet, hogy a rengés okozta kárt a vírus nagyította fel azáltal, hogy az erőmű mérnökei nem értesültek időben az okozott károkról? Így elhárítani sem tudták. Semmi más épeszű magyarázat nincs, miért kellettek az izraeli "szerelők" - eltüntetni a nyomokat. A vírusról tudjuk, hogy elszabadult az interneten. Ezt bevallották, hogy valójában a világ összes internetre kötött atomreaktorában ott van. Mi ez, ha nem nemzetközi terrorizmus? Méghozzá nukleáris terrorizmus.


Az ilyen fejlesztéseket támogatja a magyar állam az Eltén keresztül? Köszönjük, jobban tenné a magyar vezetés, ha ebből kimaradna, és az ilyen fajta felelősséget nem varrná a magyarok nyakába. Másrészt azt is tudjuk ajánlani, hogy a paksi reaktort mielőbb kössék le a világhálóról, és az összes számítógépét dobják ki, az új reaktorok pedig teljesen izolált rendszerben működjenek, mielőtt véletlenül egy kis nézeteltérés miatt itt is bekövetkezne egy Fukusima. (Paks ugyanis elérhető a nemzetközi hálózaton, a NAÜ így figyeli a reaktorokat)

Visszakanyarodva az eredeti témához: továbbra is érthetetlenül állunk az előtt, hogy miért kell izraeli pályázatot kiírni nekünk magyaroknak. Miért nem magyar-bolgár, vagy magyar-koreai, ha már mindenképpen nemzetközi a pályázat? Nem kell válaszolni, ez csak költői kérdés marad. Mert úgy néz ki, nagyon sok még mindig az elherdálni, külföldi milliomos zsidó diákocskákra elszórakozni való pénzünk.

Kemény GáborForrás: Hídfő

 
Kapcsolódó linkek
· Hídfő
· Több hír: Hídfő
· Több hír: magyarifjusag


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Hídfő:

A zsidó világuralom egyetlen ellenszere Oroszország


Hír értékelése
Értékelés: 5
Szavazat: 5


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Kapcsolódó rovatok

Hídfő

Ehhez a hírhez nem lehet hozzászólni.
"A magyar vér oly nagy értéke Európának és a szabadságnak, hogy óvnunk kell minden cseppjét."


 
PHP-Nuke © 2005 Francisco Burzi. A PHP-Nuke terméktámogatás nélküli szabad szoftver, amelyre a GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.13 másodperc