Welcome to Magyar Ifjúság

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Korszakváltás

Hírek

Oroszország Hangja


Filmajánló

Könyvajánló

MIÉP

Döglött aknák

Döglött Aknák


Csurka István: Deficit

Csurka István: Deficit


Írószövetségek harca

Csurka István: Írószövetségek harca


Portréfilm Csurka Istvánról

Csurka István: Eredeti helyszín

Új Színház

Új Színház


Csurka István lesz az intendáns Dörner György mellett

Földindulással kezdődne Dörner színházának tavaszi évadja

Dörner György és Pozsgai Zolt az EchoTv-n

Csurka István nyilatkozata + Tarlós István közleménye

Közlemény: a főpolgármester kéri Dörnert, ne alkalmazza Csurkát

Csorja Gergely:
A szakmaiság

Bucz Hunor:
Szívből örülök Dörner kinevezésének


Csorja Gergely:
Náci vagyok, valószínűleg ön is az


Bayer Zsolt:
Húsevő virág


Csorja Gergely: Terror

Dörner György az EchoTv-n

Videó: Fábry Sándor esete a toleránsokkal

Csurka István: Ascher Café

Függetlenség: A szakma

Dózsa László:
Szétrohad az elkorhadt nómenklatúra

Harsányi Gábor:
A fiatalság kiéhezett a magyar drámákra

Jövőnk.info: Mi a bajuk az idegeneknek Dörnerrel és Csurkával?

Csurka István: Színház

Bayer Zsolt: Új Színház

Demokrata-kör

Falusy Márton:
Az Amerikai Népszava újra akcióban:
„…megnyitják az első náci, nyilas színházat - potenciális gyilkosokat nevel”

Újjáéledő Bocskai Színpad


  
Catherine Ashton legitimálja a katonai diktatúrákat Európában
Dátum: 2014. May 29. Thursday, 11:00
Rovat: Hídfő
Hídfő
Alig két hónappal ezelőtt a nyugati országok még fizettek a Jobboldali Szektor és más jobboldali szervezetek tagjainak a rendőrök elleni támadásokért Ukrajnában. Órabért fizettek az utcai harcokért, és az egyszerű élelmiszerellátáson kívül még süteményekkel, sörrel is ellátták a Majdant, hogy a rögtönzött forradalmáraik haza ne menjenek három nap után. Most már nincs ételellátás, nincs sütemény, nincs sör, haza lehet menni. Emellett Catherine Ashton bejelentette, hogy a Jobboldali Szektor nyomásgyakorlása a belügyminiszter lemondására "nem demokratikus". Nem demokratikus? A Jobboldali Szektor nyomásgyakorlása pont annyira demokratikus, mint amikor a nyugati vezetők lemondásra szólították fel a törvényesen megválasztott Janukovics elnököt. Pont annyira demokratikus, mint amikor a legitim ukrán kormányt civil ruhába öltözött nyugati zsoldosokkal távolították el.

Pont annyira demokratikus, mint amikor Ahston megjelent Kijevben (felhergelni a tüntetőket) és nemzetközi támogatást ígért, majd másnap ugyanaz a mesterlövész felváltva kezdte lőni a rendőröket és a tüntetőket. Valóban, a belügyminisztert bosszúval fenyegetni "nem demokratikus". Csakhogy a nyugati vezetők egy valamiről mélyen hallgatnak: az egész kijevi kormánynak semmilyen demokratikus felhatalmazása nincs. Se választás, se népszavazás, - semmi, amire az ehhez hasonlatos kritikákhoz Ashtonnak szüksége lenne. Turcsinovot ki nevezte ki? Catherine Ashton? Vagy Obama? A belügyminisztert pedig ugyanez az illegitim hatalom nevezte ki, arról legfeljebb a NATO főtitkárát kérdezték meg, az ukrán népet nem. A nyugat ezzel ledöntötte azokat a korlátokat, miszerint a "fejlett nyugati társadalomban" csak a demokratikusan megválasztott vezetőket lehet demokratikusnak elismerni. A nyugati vezetők nyilatkozatai új törvényt állítanak fel: az a demokratikus vezető, akinek elég katonai potenciál van a háta mögött ahhoz, hogy a többi ne merjen fegyveres lázadást kezdeni.


Hídfő.net | Catherine Ashton


Onnantól, hogy az első puccs megtörtént és ezzel a rend felborult, csak idő kérdése, hogy egy újabb fegyveres hatalomátvétel történjen. Onnantól nincs többet olyan, hogy demokrácia. Akinek elég ereje van, hogy eltávolítsa a kormányt, az megteszi. Az atlantisták hatalomátvétele Kijevben eltörölte a demokrácia illúzióját, így semmilyen erkölcsi alapjuk nincs arra, hogy a "demokratikusságot" bárkin is számon kérjék.

Pontosan Catherine Ashton tette lehetővé, hogy a nem-demokratikus szerveződések is annak reményében kezdjenek fegyveres lázadást, hogy győzelem esetén más országok elismerhetik őket legitim kormánynak. Ashton volt az, aki háborút hirdetett annak kijelentésével, hogy a kormányt el kell távolítani bármi áron. Ledöntötték a korábbi elvárásokat, ezzel Ashton üzenetet küldött minden kormányellenes szerveződésnek: mostantól nem kell a szavazás, elég a fegyver és a harc.

Van-e bármi alapja Catherine Ashtonnak arra, hogy más, nem demokratikus ellenzéki csoportokon számon kérje a demokráciát, miközben az ő pártfogoltjainak sincs demokratikus felhatalmazása? Nincs semmi alapja. Sőt, kijelenthetjük: Ashton volt az első, aki megteremtette egy katonai diktatúra jogi alapjait Európában. A nyugat eltaszította magától azokat, akiknek fegyveres segítségért cserébe hatalmat ígért. Innen már nincs visszaút: azé a kormány, akinél több a lőszer, - és erről kizárólag a demokrácia leple alatt gyarmatosító nyugati vezetők tehetnek.

Molnár István


Forrás: Hídfő

 
Kapcsolódó linkek
· Hídfő
· Több hír: Hídfő
· Több hír: magyarifjusag


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Hídfő:

A zsidó világuralom egyetlen ellenszere Oroszország


Hír értékelése
Értékelés: 5
Szavazat: 6


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Kapcsolódó rovatok

Hídfő

"A magyar vér oly nagy értéke Európának és a szabadságnak, hogy óvnunk kell minden cseppjét."


 
PHP-Nuke © 2005 Francisco Burzi. A PHP-Nuke terméktámogatás nélküli szabad szoftver, amelyre a GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.20 másodperc