WebFazek Vegetarianus Gombasaláta mentás tormamártással
Fűszeres-paradicsomos csicseriborsó-leves
Tavaszi erőleves
Mandulás paradicsomleves
Különleges bableves
Erőleves karfiolrózsákkal
Dahl
Diós gombóc
Mogyóros rakott pástétom
Babpogácsa
Töltött padlizsántekercsek
Töltött paprika
Mandulás hagymatorta
Paradicsom ropogós burgonyakalapkával
Fűszeres Túrógolyók
Gombasaláta mentás tormamártással
Rakottgomba
Pizzatészta
Pizza parajpürével
Babos pizzabatyu
Fűszeres palacsinta
Sült kínai kel zsázs mártással
Fűszeres paprikás makaróni
Makaróni gyömbéres paradicsommártással
Lasagne babos-paradicsomos mártással
Fűszeres golyócskák
Epres sajttorta
Sajtos.gyümölcsös tál
Diós gyümölcssalata
Ananászfelfújt
Körtés -mandulás puding
Omlós pizza rozmaringmártással
Firenzei tojás
Káposztasaláta mustáros joghurt öntettel
Klasszikus zöldsaláta
Svéd gombasaláta
Zöldséges ragu kölessel
túrófasirt
Ropogós, sült zöldség
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
40 dkg apró gomba,
2 evőkanál tormakrém,
3-4 evőkanál joghurt,
1 evőkanál finomra vágott friss menta,
só, bors,
Díszítéshez:mentaágacska

Elkeszites
Egyszerű alacsony kalóriatartalmú, igen finom ízű saláta. A gombát inkább csak dörzsöljük le, minimálisan hámozzuk, ne mossuk, mert értékes vitaminokat veszíthetünk. Konyharuhával óvatosan ledörzsöljük a gombákat, negyedébe vágjuk, de ha apró, egészben is hagyhatjuk. Összekeverjük a tormát, a joghurtot, a mentát, sózzuk-borsozzuk, és a gombára öntjük. mentával díszítve tálaljuk.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998