WebFazek Vegetarianus Káposztasaláta mustáros joghurt öntettel
Fűszeres-paradicsomos csicseriborsó-leves
Tavaszi erőleves
Mandulás paradicsomleves
Különleges bableves
Erőleves karfiolrózsákkal
Dahl
Diós gombóc
Mogyóros rakott pástétom
Babpogácsa
Töltött padlizsántekercsek
Töltött paprika
Mandulás hagymatorta
Paradicsom ropogós burgonyakalapkával
Fűszeres Túrógolyók
Gombasaláta mentás tormamártással
Rakottgomba
Pizzatészta
Pizza parajpürével
Babos pizzabatyu
Fűszeres palacsinta
Sült kínai kel zsázs mártással
Fűszeres paprikás makaróni
Makaróni gyömbéres paradicsommártással
Lasagne babos-paradicsomos mártással
Fűszeres golyócskák
Epres sajttorta
Sajtos.gyümölcsös tál
Diós gyümölcssalata
Ananászfelfújt
Körtés -mandulás puding
Omlós pizza rozmaringmártással
Firenzei tojás
Káposztasaláta mustáros joghurt öntettel
Klasszikus zöldsaláta
Svéd gombasaláta
Zöldséges ragu kölessel
túrófasirt
Ropogós, sült zöldség
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
25 dkg fehér káposzta gyalulva
12,5 dkg reszelt sárgarépa
5 dkg sótlan amerikai mogyoró
3 szál zöldhagyma kockára vágva
Az öntethez:
6 ek joghurt
6 ek majonéz
1 kk dijoni mustár
só, bors

Elkeszites
Az édes reszelt sárgarépa megenyhíti a ropogós káposztát, a színe is jól illik hozzá. A mogyoró fehérjével dúsítja a salátát, a hagyma és a mustár pedig erősíti az ízét. Ha csökkenteni akarjuk a kalóriatartalmát, használjuk sovány majonézt. Előkészítjük a káposztát és sárgarépát, összekeverjük a mogyoróval és a hagymával. Az öntethez valókat összekeverjük, és a salátához adjuk. Salátalevelekre halmozva tálaljuk. Zsájával díszítjük.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998