Red Bumblebee (Masterpiece , Takara):


Ahogy az lenni szokott, ha a Takara létrehoz egy új MP öntvényt, akkor igyekszik több színben kiadni, ez érthetõ is. Mivel a MP széria maximálisan törekszik a G1 hûségre, ezért Cliffjumper szóba sem jöhetett ebbõl az öntésbõl, G1 Red Bumblebee viszont igen. Természetesen új Collector Coin is érkezett hozzá, melynek hátoldala is nagyon ötletes, hiszen a VW Kafer lámpáit és motorházát stilizálja (2. kép). Persze ez csak kibontás után látható. A Coin csomagolásán a "Red Boby" kifejezés szerepel, amire nem tudom a magyarázatot, lehet, hogy elírás?

A figura remek élénk piros festést kapott, és szerencsére a korábban fekete lökhárítókat szépen le krómozták. Sokat dob rajta. A korábbi kiegészítítõkhöz képest (Daniel, vagy éppen a jetpack) sokkal kevesebb kiegészítõt kapunk. Jár hozzá egy pisztoly, egy pótkerék és egy csere arc. Ehhez igazodva az ára is valamivel alacsonyabb.

A robot módnak is nagyon jól áll a piros festés. A formavilágot és a pózolhatóságot már dicsértem korábban is. Sajnos az arcot nem sikerült kicserélnem. A példányomon annyira szorul a fej elsõ része, hogy csak eszközzel tudtam volna lepattintani, de féltem, hogy megkarcolom. Pedig terveztem egy arccserés képet, ami így csak félig sikerült (17. kép).

Alacsony ára miatt remek belépõfigura lehet azoknak a gyûjtõknek, akik most ismerkednének meg az "eredeti MP életérzéssel". :-)

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 10/10

Doboz:

Coin:

Méretarány:

Alt móddal:

Részleges fejcsere:

Méretarány:

Seibertron galéria

Korábbi "kis" Masterpiece bemutatók:

Korábbi Bumblebee bemutatók:

 

Vissza