Soundwave (WFC Earthrise- Netflix, voyager):

A WFC Siege szériában kaptunk egy nagyon hangulatos robot móddal rendelkezõ Soundwave-et, azonban a kiváló robot alakhoz egy kissé nehezen értelmezhetõ, mondvacsinált ûrhajó alt mód társult. Ok, persze egy kazettás magnó fura is lehetne a Cybertronon, de akkor is kár volt érte. Nagy volt az öröm, amikor kiderült, hogy a Hasbro orvosolja a problémát, azonban itt is árnyalja a képet, hogy a gyûjtõk által igencsak várt figura keresleti és kínálati oldala nincs szinkronban (de szép megfogalmazás a szar disztribúcióra). A dobozban ráadásul helyet kap két kazetta - Laserbeak és Ravage - is, méghozzá valamivel prémiumabb festéssel, bár ez szubjektív, Ravage-n pl nekem jobban tetszik a több ezüst a lábakon.
Szóval az alt mód egy magnó. Szépen megcsinálták, a panelek jól összeállnak, kellõen '80-as évek doboz formája van. A festés is szuper, persze nyilván a MP verzió azért részletgazdagabb. A rugós tokba egy kazetta fér.
Az átalakítása egyszerû, és bosszantó, mert nagyon hasonlít a Siege verzióra. Olyan, mintha ott is magnót terveztek volna, csak menet közben meggondolták volna magukat.
A robot mód itt is remekül sikerült. Kicsit "simább", mint a Siege, és persze nem kapott battle damage-t. A szeme szerencsére piros és a lightpiping is remekül mûködik. Kiváló figura, ám megmarad a Siege is mellette.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 9/10

Box art:

Earthrise & Siege:

MP Soundblasterrel:

Újrafestett kazetták:

Siege Soundwave és Soundblaster:

Earthrise méretarány:

WFC Earthrise bemutatók:

Vissza