Elita 1 (WFC Earthrise- Netflix, deluxe):

A WFC Earthrise szériában a POTP után ismét kapunk egy Elita 1 figurát. Elég komoly fellendülés ahhoz képest, hogy elõtte egy Botcon verzión kívül még nem kapott figurát (Bayformers csikóhal nem játszik). Itt is a Netflix eskluzív széria részeként jött ki, Arcee áttervezésként. Az eredeti Arcee verzió szerintem a WFC széria egyik mélypontja (még nem mutattam be), és annak a nyûgjeit ez a verzió is örökölte.
Az alt mód egy sportkocsi. Sajnos a felületi részletekre nem nagyon adtak, így elég szappantartó hangulatúra sikerült. A remold során egyébként az autó orr részének egyes felületei is megváltoztak. A fegyver az autó alján rögzíthetõ.
Az átalakítás egyszerû lenne, ha nem egy állatkeri majomcsapattal terveztették volna meg. A lábakat valahogy átlósan kell alá gyûrni, és fixálni, viszont az ember szinte látja maga elõtt, ahogy stressmark-osodik a meglehetõsen gyenge és vékony héj. Én nem is tettem helyre, ez az oldalról készül képen látszik is.
A robot mód hatalmas hátizsákkal rendelkezik. Nyilván a moldnak megvannak a sajátosságai, és az ember nem is várja, hogy olyat alkossanak, mint egyes 3rd party cégek, de ez azért túlzás. Még a Gen30 verzió esetében is sokkal jobban megoldották. Itt azt sikerült kitalálni, hogy egy meglehetõsen béna kapcsolódási megoldás segítségével a hátizsák egy része letéphetõ és az autó felsõ része egyfajta légdeszkaként a robot mód alá tehetõ. Így viszont már rendben van a robot mód. Tényleg jól néz ki, stabil is és a dupla térdeknek hála nagyon jól pózolható. Itt sem csak a fejet tervezték újra, hanem a mellkast- hasat és a vállakat is. Egyébként hangulatos figura, de az alt mód és az átalakítás sokat ront a képen.

Alt mód: 4/10
Alt mód festése: 4/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 3/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 9/10

Box art:

Arcee és Elita 1:

Alt móddal:

Arcee és Elita 1:

WFC Earthrise bemutatók:

Korábbi femmebotok és femmeconok:

Vissza