Ratchet & Shattered Glass Ratchet (WFC Earthrise, deluxe):

A WFC Siege szériában kiadott Ratchet figura sajnos nehezen beszerezhetõ. Frappáns, hogy egy gyógyszertár hálózattal kollaborálva adta ki a Hasbro, de ezzel egyben nehezen beszerezhetõvé tették. Reménykedtünk benne, hogy majd az Earthrise verzió jobban elérhetõ lesz, ám ez sem jött be. A Galactic Odyssey- Paradon Medics szett, melyben Lifeline-al együtt kapott helyet (Arcee zöldben), sajnos kis példányszámban érkezett, az ára pedig az önjelölt viszonteladók (skalpolók) miatt azóta az egekben. Érkezett egy Shattered Glass pakk is a Selects részeként, ahol a tüköruniverzumos gonosz Ratchet festés kapott helyet. Bonyolult? Hát igen, köszi Hasbro, mi csak annyit kérnénk, hogy bemehessünk a boltba robotot venni, nem kell ezt bonyolítani.
Az öntvény egy WFC Siege alapos remold, mely a G1-eshez hasonló alt mód kinézetet ad az öntvénynek. ennek része a levehetõ pajzs is, mely az autó tetejét adja. Összességében jól sikerült, bár a hátulja eléggé epic fail. Abban nyilván nem vagyunk biztosak, hogy egy cybertroni mentõautó hátulján nem lehet talp, de egy földi járgány esetében tudjuk, hogy nincs. Ennek ellenére itt a kisbusznak nincs hátulja, a robot talpa foglalja ez azt a helyet.
Az átalakítás egyszerû, ahogy a Siege verzió esetében is. A derék átfordítása pedig kifejezetten ötletes.
A robot mód jól hozza a karaktert, stabil és remekül pózolható. A festése is rendben van, ahogy a hidegebb árnyalatvilág is jól áll a SG verziónak. A robot mód teljesen rendben van, és mint klasszikus design Ratchet teljes mértékben helye van egy újkori gyûjteményben. Reméljük, hogy valami újrakiadással jobban elérhetõ lesz.

Alt mód: 7/10
Alt mód festése: 7/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 8/10

Siege, Earthrise, MP:

Earthrise Ratchets &Ironhide:

Alt móddal:

MP, Earthrise, Siege:

WFC Earthrise bemutatók:

Vissza