Dropkick- car mode (Movie- Studio Series, deluxe):


Még a Studio Series negyedik hullámában érkezett Dropkick helikopter alt módú figurája. A karakter a Bumblebee filmben Shatterhez hasonlóan két alt móddal rendelkezett, ráadásul két igen eltérõ méretûvel, ami azért bõven feladta a leckét a figuratervezõknek. Talán egy voyager figura elbírt volna triplechanger tervezést, de akkor meg az autó mód lett volna aránytalanul nagy. Szóval két külön figurában oldották meg a két alt módot. A helikoptert anno bemutattam, most lássuk az izomautót.

Itt az alt mód egy 1973-as AMC Javelin izomautó, annak is egy tovább turbózott változata. Jól sikerült a külseje, szép rajta az élénk kék festés és jól mutat Shatter mellett is. Természetesen a saját halikopter alt módjával nem méretarányos (6. kép). Az oldalára kapott egy koponya motívumot is, csak hogy nehogy túl kedvesnek találjuk.

Az átalakítása nem lenne nehéz... de mégis az. Eléggé megszenvedtem vele. Vannak olyan rögzítési pontok, melyekhez nagyon nehéz hozzáférni, ám nélkülük nem áll össze az autó mód.

A robot mód nagyon jól sikerült, az egyik legjobb szerintem a szériában. A feje is kellõen gonosz és a formavilága is jól ötvözi a filmes és a klasszikus TF design-t. A fegyverét a kézfejet hátrahajtva csatlakoztathatjuk. A pózolhatóság és a stabilitás is rendben van, ahogy az élénk festés is. A helikopter verzión a szürkéskék dominált ezen viszont az élénk királykék árnyalat.

Reméljük, érkezik majd Shatter VTOL módja is érkezik majd, és nem csak egy Windblade remolddal oldják majd meg.

Alt mód: 9/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 8/10
Átalakítás ötletessége: 5/10
Robot mód: 9/10
Robot mód festése: 9/10

Box art:

Shatter és Dropkick:

A két alt mód:

Méretarány:

Shatter és Dropkick:

Drop-car & Drop-copter:

Méretarány:

Movie Studio Series bemutatók:

Vissza