Octane (Titans Return- Takara Legends, voyager):


A Hasbro már a CW idején ráállt arra, hogy az átfestés figurák elõbb kijönnek, mint azok a karakterek, melyeknek az adott öntvényt igazából szánják. Így lett Octane-bõl elõször Optimus Prime, Blitzwingbõl pedig Megatron, Astrotrain pedig Sentinel Prime-ként jelent meg elõször. A G1-es Decepticon Triplechangerek közül Blitzwing után most nézzük Octane-t, annak is a Takara verzióját.

A figura két alt móddal is rendelkezik, egyrészt repülõhép, másrészt tartály kamion lehet. Mindkét alt mód jól sikerült, bár a repülõ oldalán a kamion orrának két fele kissé zavaró. A kamion jól néz ki, igaz a nyerges vontató és a pótkocsi közötti tengely nem forog. Én ez esetben is a Takara verziót választottam, nem hiszem, hogy a Hasbro által használt nagy matricák tartósak lesznek, fõleg, hogy forgótengelyek mellett is megtalálhatók. A Takara adott a figura mellé egy Ghost Starscream fejet is, mely átveheti az irányítást, ha a helyére kerül.

A robot mód is remekül néz ki, a pózolhatósággal és a stabilitással sincs gond. Hozza a G1-es karakterisztikáját. Összességében remek, ötletes figura.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 6/10
Átalakítás ötletessége: 9/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 9/10

Takara Legends Triplechangers:

Box art:

Módok (Nemesis Prime-mal):

Repülõ méretarány:

Mad Max:

Kamionok(Nemesis Prime-mal):

Kamion méretarány:

Headmasterek:

Ghost Starcream fej:

Blitzwing és Octane:

Méretarány:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Titans Return headmaster bemutatók:

Vissza