Primitive Optimus Prime (Titans Return-SDCC 2017ex, leader):


A 2017-es SDCC alkalmából került ez a szép fekete Optimus Prime átfestés kiadásra. Az eredeti verziót korábban már bemutattam itt. A fekete verzió ezúttal nem a szokásos "Nemesis" koncepciót követi, sõt igazából egy "deszkás" bolt reklámfigurájával van dolgunk. Ehhez igazodik az egész koncepció.

A doboz is nagyon szép elegáns, követi a figura fekete-arany színét, váltakoznak a matt és a shiny felületek. Az elõlapot kinyitva látható a tartalom.

A kamion mód festése pazar. Az oldalán a szponzor logo és arany csíkok. Robot módban is nagyon jó a festés, bár a lábfejek arany keretezése kiemeli a figura hibáját, miszerint egy olyan figurának, ami a lábak vastagsága miatt nem is tud zárt lábban állni, nem szabadna fix bokát adni. A Takara ezt már megoldotta a Ginrai verziónál, igaz érdekes, ám a G1 figura arányait remekül visszaadó módon.

Kapunk hozzá extra deszkás kiegészítõket is. A Headmaster "Shreddicus Maximus" rátehetõ a légdeszkára, melyhez egy állványzat is jár. Ebbõl aztán légterelõt hajtogathatunk a kamionra, vagy kézifegyvert a robotnak.

A figura megjelenésekor elég drága volt, azonban exkluzív létére mára egész jó áron ki lehet fogni, érdemes lehet beszerezni.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 8/10
Robot mód: 9/10
Robot mód festése: 10/10

Box art:

Az eredeti festéssel:

Álvány:

Fekete Optimus méretarány:

Shreddicus Maximus:

Alt móddal:

Az eredeti festéssel:

Fekete Optimusok:

Méretarány:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Titans Return headmaster bemutatók:

Korábbi "gonosz" Prime bemutatók:

Vissza