Megatron (Titans Return, voyager):


A Hasbro már a CW idején ráállt arra, hogy az átfestés figurák elõbb kijönnek, mint azok a karakterek, melyeknek az adott öntvényt igazából szánják. Így lett Octane-bõl elõször Optimus Prime, Blitzwingbõl pedig Megatron. Nem gond, legalább kaptunk egy triplaváltozó Megatront, mely a karakterhû Headmaster-rel, kar-ágyúval és a remoldolt mellkassal nem is lett karakteridegen. Az öntvény maga pedig nagyon ötletes, Megatron pedig volt már külön tank és repülõ is.

Mivel a figura Blitzwingnek készül, így a két alt mód egy tank és egy vadászrepülõ. mindkettõ viszonylag kompromisszum mentes, legalábbis simán veri az Animated és a Generations Blitzwing verziót is, miközben a robot mód is jól pózolható. A tanksapka forgatható a Headmaster Doomshot pedig beültethetõ. A repülõ mód igencsak hasonlít a Mig 31-es vadászgépre. Mivel a tank teteje a repülõ alján van, így kicsit vaskos, de nem zavaróan.

Az átalakítás a különbözõ módok között logikus és a számos rögzítõ pöcök miatt a módok elég stabilak.

A robot mód teljesen jól hozza Megatront. A stabilitása és a pózolhatósága rendben van. A Headmaster foglalat és az ágyúcsõ kombinálásával remek karágyút kapunk. Ez a mûanyagszürke szín talán csak Megatronnak áll jól, viszont a matricás megoldások továbbra sem tetszenek. Mennyivel jobb lenne, ha a mellkason az insignia és a ciráda festve lenne. Hamarosan megnézzük Blitzwingként is (a Takara verzióban).

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 7/10
Átalakítás nehézsége: 6/10
Átalakítás ötletessége: 9/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 7/10

Box art:

Repülõ méretarány:

Tank méretarány:

Doomshot:

A nagyok árnyékában:

Méretarány:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Titans Return headmaster bemutatók:

Korábbi Megatron bemutatók:

Vissza