Drift- helicopter mode (Movie- Studio Series, deluxe):


Drift a negyedik Bay TF filmben triple changer volt. Volt neki egy Bugatti veyron és egy hi-tec harci helikopter alt módja. Aztán az ötödik filmre kapott rendes szponzort, így Mercedes Sls AMG lett, ami elég komoly értékcsökkenés, de sebaj. A Bugatti alt mód kapott figurát anno, melyet bemutattam ITT, a helikopter viszont csak egy voyager Skyhammer remoldot ért. Ezt a hiányt orvosolja most a Studio Series, és szerencsére nem próbálkoznak triple changerrel.

Nost elég komoly alkotás, hogy megoldás szempontjából egy Studio Series Dropkick-et tartunk a kezünkben. Talán a lábszárai ugyanazok is. Pedig mennyire eltér már a két figura, és mégis (5. kép). Ez egy futurisztikus harci helikopter, mely formavilág a generációmban amúgy is nosztalgikus emlékeket ébreszt "Kék Villám" miatt.

Az átalakítás során alaposan meg kell tekergetni, de nem nehéz a dolog.

A robot mód kiválóan sikerült. A mellkason ott van a jellegzetes Bugatti hûtõrács, hiszen a filmben is ott volt. A festése is szép. A királykék szegélyek és a fekete remek hangulatot ad. A fej-öntvény is szuper lett. A rotorok a kardjai is egyben. Szerintem kiváló figura.

Alt mód: 9/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 6/10
Átalakítás ötletessége: 8/10
Robot mód: 9/10
Robot mód festése: 9/10

Box art:

Movie 4 alt módok:

Dropkick-el:

Movie deluxe Drift-ek:

 

Movie 4 Drift:

Dropkick:

Movie deluxe Drift-ek:

Movie Studio Series bemutatók:

Vissza